Bemutatkozás

Mi nők szeretünk szépek lenni. A negyedik X után,  a tükröt bűvölve kétségbeesetten nézegetjük éveink nyomát. Megjelentek az első ráncocskáink. Lehet- e e ezzel még valamit tenni? 

 Szeretjük az állandóságot, már nem vagyunk húsz évesek.  Kicsit félünk az új dolgoktól, nehezebben vágunk bele egy új kihívásba.

 Nem merünk külföldről vásárolni, nem ismerjük az internet nyújtotta lehetőségeket. Az új kütyük taszítanak, nem tudjuk mire valók.  Amikor mi születtünk még egy kis zárt közösséget alkottunk itt Magyarországon. A gyermekeink számára viszont kinyílt a világ. Igazi világutazók lettek, mind ténylegesen mind virtuálisan. Szeretném a kortársaimmal megismertetni a legkedveltebb külföldi beszerzési forrásokat. Tesztekkel, és véleményekkel segítek az eligazodásban.  Lesz itt szó szépségápolásról, filmekről, koncertekről, családról, trendekről, és az újdonságokról. Mindenről ami minket nőket foglalkoztat. Jó szórakozást!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*