Teszteltem: iHerb.com

Nemrégiben akadtam erre az amerikai webshop-ra.  Megmondom őszintén, először nagyon komolyan utána olvastam, hogy megbízható-e,  és a termékeket melyeket forgalmaz megbízhatóak-e.  

USA a vitamin nagyhatalom. Miért fizetnénk többszörös jutalékot, mikor közvetlenül az USA-ból is meg tudjuk rendelni a betevő vitaminjainkat, táplálékkiegészítőinket.

A webshop itt található: iHerb.com

Minden véleményt elolvasva arra jutottam, hogy megbízhatóak. Nagyon sokféle terméket lehet itt kapni, a legkülönfélébb vitaminoktól, a szépségápolási termékekig. Sokféle tea, egészséges élelmiszer, táplálékkiegészítő, organikus élelmiszer, sminktermékek, még felsorolni is nehéz a kínálatot. 
 
A szkeptikusságomat végül az árak konkrét összehasonlítása törte meg. Először is leszögezném, nagyon sok terméket itt Magyarországon is lehet kapni. Egy konkrét terméket (Colon Cleanse por) kiválasztva az alábbi árakat találtam:
 
– kicsi bio bolt Érden: 8600 Ft 
– óriás diszkont (Mediline) Budapest: 10 %-os törzsvásárlói kártyával: 7000 Ft
– iHerb.com oldal: 10 USD, azaz kb. 2500 Ft
 
Na ezek után azt hiszem nincs is miről beszélni.
 
Első körben ezeket rendeltem, amik itt a képen látszanak, plusz a TRIAL kategóriából választottam még egy jó pár cuccot 1-2 dollárért.
 
A TRIAL kategóriába mindig érdemes benézni. Minden vásárláshoz választhatunk két darab terméket, amit szívesen kipróbálnánk.  Tetszik, hogy fillérekért adnak egy havi vitamin és egyéb dolgokat, hogy próbáld ki, ha tetszik vedd meg legközelebb. Sokféle termék van itt, érdemes válogatni belőle. Mindegyikből lehet rendelni, de természetesen csak egyszer.
Ilyen dolgok vannak a Trials kategóriában:
0,50 USD
0,94 USD
1.00 USD
A megrendelt csomag nagyjából 3 hét alatt ért ide Magyarországra.
Kínosan vigyáztam rá, hogy ne lépjen túl a bűvös 30 dolláros határt, mert efelett biztosan import termék Áfát kellett volna fizetnem. Ez még úgyis sikerült, hogy a az első vásárlóknak járó 40 dollár feletti 10 dolláros kedvezményt igénybe vettem, így lecsökkent a rendelés értéke 30 dollár alá. A 40 dolláros összeget a teljes árból nézi, és a szállítási költséget is beleszámolja. Megmutatom:
Az iHerb bármekkora összegű vásárlásnál alkalmazható 10 %-ra jogosító kuponkódja, melyet nemcsak az első vásárlásnál használhatsz:  MHB207
A kosárnál a coupon code mezőbe beírva, azonnal levonja a kedvezményt, és láthatóvá válik a fizetendő összeg.
A szállítási költség egyébként: változó, kedvezményesen 1,68 USD volt a legutóbbi rendelésemnél. Régebben 4 USD volt egységesen, mint a fenti képen látható is.
 
2016.08.05. kiegészítés:
 
 A termékekkel nagyon elégedett vagyok, azóta is náluk vásárolok. Nagyon sok jó termékük van, természetes anyagokat használnak a kozmetikumaikhoz, folyamatosan tesztelem őket, nézd meg a kipróbáltam rovatot.
Folyamatosan szedem a az Alive női vitaminját, most először volt télen, hogy nem voltam beteg (pedig ez asztmásan nagy szó)
 
A legolcsóbbak az iHerb saját márkás termékei, itt tudod elérni:  Saját márkás termékek iHerb
A speciális akciók oldalát itt éred el: Speciális akciók
 
About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*