Háztartási bosszúságok

Gyakorló háziasszonyok napi szinten apró bosszúságok sorával találják magukat szemben. Elmondom mi van nálunk:

 
A problémák forrásai: 
 
  image
 
 
1. A macska:
– Mindig akkor beszél, amikor tele van a szája.
– Vannak olyan dolgok, amiket minden alkalommal rendbe kell tenni: ilyen a toalet papír, ami csak letekerve jó. A papírzsebkendő mindegyikét külön kell válogatni, széthajtogatni, majd csíkokra tépni.
– Minden nap meg kell látogatni a csalihalnak tartott halakat az udvaron, meg kell vizsgálni a víz hőmérséklete rendben van-e, ezután futás a lakásba, fel a székre.
– Másnaponként ellenállhatatlan kényszert érez, hogy a gazdik élelmezéséhez ő is hozzájáruljon. Előbb persze megkóstolja nem mérgező-e. Azért valamit hagy, vagy az egér lábát, vagy a farkát. Ezek az ajándékok reggel a küszöbön találhatóak.
– Ha eljön az este, és kint hideg van akkor ütemtervet dolgoz ki, és végre is hajtja oly módon hogy a leglassúbb családtag kinyitja a szobaajtót, ő berongyol a szobába, fel az emeletre, be az ágy alá. Onnan lehetetlenség előhalászni, itt sem a csirkecomb, sem a sonka nem segít. Marad a kivárás. Előbb utóbb úgyis előmászik, és le lehet vadászni.
 
2. A pasik:
– Mivel horgász egyedekről van szó, így mindenhol lehet találni: horgokat, damilt, pecabotot letámasztva
– Minden létező konnektorban töltődik valami, az egyikben a horgászlámpa, a másikban az etetőhajó, a harmadikban a borotva, a negyedikben valamelyik telefon, és így tovább….
– A szúnyoglárva a hűtőben lakik. Nagyon rühelltem, míg egyszer ki nem derült, hogy mennyibe kerül.
– Soha semminek nincs gazdája. A láthatatlan ember dobálja szét a zokniját. Ugyanez az aki nem hajtja le maga után a WC deszkát. Azért ez a láthatatlan ember néha kivihetné a szemetet.
– Mindent a nőnek kell intézni, meg az olyan dolgokat is, amikhez nem ért. Így vagyok én már akkuszakértő, peca zsinór tudor, stb. stb.
 
3. Általános problémák:
– Mindenki egyszerre éhes, de mindenki valami mást enne.
– Minden vízszintes hely napok alatt megtelik  (papírok, újságok, kulcsok, számológép, ceruzák, radírok, és csupa nélkülözhetetlen holmi)
– Minden vannak pókok, csak nem tudom hol jönnek be. Mindenhol szúnyogháló van, ezek biztos ufók és saját csillagkapujuk van 🙂
 
Hát így megy ez nálunk…
 
És nálatok hogy megy? Mi bosszant a legjobban?
About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*