Toszkána – barangolás Itáliában

Olaszország az az ország, amely egyik évszakban sem okoz csalódást. Minden időben találhatunk igényeinknek, kedvünknek megfelelő szórakozást.
Az október 23-i hosszú hétvégét Toszkánában töltöttük.  Az utazás is olyan mint egy jó koncert. Hagyni kell, hogy az érzések felszínre jussanak, feltöltsenek, tápláljanak.  Mindenki mást lát, érez, és különbség van a hitünkben is. Mindenki más csomaggal távozik egy ilyen utazásról. Egy csomaggal mely talán átformálja a vilagnézetét, megerősíti abban, hogy jófelé tart, pozitív energiával tölti fel, és így a hétköznapok is boldogabban telnek. Az én Toszkána csomagom tartalma:
1. nap képekben:
 Pisa
Firenze
 
2. nap képekben:
Siena
 San Gimignano
 Volterra
3. nap képekben
Elba szigete
 
 
 

Firenze és Pisa amellett, hogy nagyon szép történelmi remekművekkel bir, az ipari turizmus fellegvára is. Néger eladók a parkolóban, különböző nációjú turistacsoport tömeg, mely megnehezíti a város hangulatának átvételét. Sokkal emberibb léptékűek Toszkána hegyre épített középkori városkái, Siena, Volterra és San Gimignano. A görbe utcácskák, a gönyörű templomok, a tapintható történelem, mediterrán táj. Megízlelhető, és átélhető. Ezt a képet egy helyi boltban fotóztuk, itt sorakoznak a különlegességek.

Szemlélődünk, és jut idő az elcsendesedésre is. Az utazás legnagyobb élményét számomra a San Gimignano-i templom kertjében játszó hárfás utcai zenész muzsikája jelentette, mely felért egy imával.
ELBA szigete egyszerűen varázslatos. Gyönyörű, lehetetlenül kék tenger, szigetek, lagúnák, hegyes-völgyes mediterrán vidék. Nem túlzsúfolt, nincs emberáradat, igazi feltöltődésre kikapcsolódásra való hely.
Ízek, érzések, imák – ez az én ajándékcsomagom tartalma. Kívánom ha arra jársz, te is szép élményekkel gazdagodva térj haza.
About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*