Karácsonyi dekorációs trendek 2014

Az ünnepek fantasztikus lehetőséget kínálnak, hogy feldobjuk otthonukat egyedi karácsonyi dekorációkkal, ünnepi díszbe öltöztessük otthonukat. Nézzük mik a 2014-es trendek.

 image

1. Vintage

A régies hangulatú kiegészítők arany korukat élik. Egy régi csipke, zsákvászon szalagokkal kombinálva máris biztosítja a vintage megjelenést, hangulatot.  Ha van a ládafiában régi játék, elő vele.

imageimage

 

2. Toll

 Tollak segítségével egyedi és kifinomult dekorációt készíthetünk. A tollak megjelenhetnek a fán, és a asztali díszítésen egyaránt. Használhatunk csak egyszínű tollakat (pl. fehér) de alkalmazhatunk több félet. A karácsonyi asztaldíszben pl. jól mutat a pávatoll. 

imageimage

 

3. Pasztell

Ha lágyabb megjelenést szeretnél elérni, a pasztell az ideális választás. Halvány kék vagy világoszöld jól mutat krém vagy fehér színekkel kombinálva. Használhatod ezeket a színárnyalatokat a karácsonyi koszorúkban, asztali dekorációban, a fa díszítésében. 

 image

4. Glitter

Adj otthonodnak egy kis csillogást és varázslatot,  csillogó szalagok, díszek segítségével. A fények játéka, mely a csillogó glitterek megtörnek, és varázslatos ünnepi hangulatot teremtenek.

image

 

5.  Cukorka

 Az ünnepek alatt előtérbe kerülnek az édességek, melyeket akár díszként is használhatunk. Vázák tele apró színes cukorkával, és cukrozott dió, így mutatós a megterített asztal. Újszerű és egyedi. A fára is kerülhet belőle. 

image

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*