Első randis szépségbakik

Itt a nagy nap, első randi, nagy találkozás. Szépen felöltöztél, kisminkelted magad. Szuperül nézel ki – szerinted.

Na és mit szól ehhez egy pasi?  Zavaró hibák, melyeket jobb ha nem követsz el.

1. Csillámos szemhéjfesték

image

Ha tizenéves vagy, ez rendben is van. Ha elmúltál már 30 akkor itt az ideje, hogy válts. A csillogó szemhéjfesték, hacsak nem használsz valamiféle praktikát (primer, vagy hyaluronsavas stift) a ráncokat jobban kihangsúlyozza, ezért ezek használata önmagában kerülendő. Válasszunk az alkalomnak megfelelő sminket, legyen a megjelenésünk inkább természetes, mint mesterkélt, színpadias. A kevesebb több. Első randira a minimalista sminket ajánlom.

2. Túl sok parfüm

image

Ha túl sok a parfüm, az nagyon zavaró tud lenni. A lényeg az itt az lenne, hogy a kiszemelt vonzódjon hozzánk, ne az, hogy azt nézze hogyan tud hátrébb húzódni, ahol már nem zavarja az illat. Diszkrét illat, mely nem hivalkodó, teljesen rendben van. 

Koreában van egy új vonal a parfümöket illetően. Használnak egy úgynevezett parfüm stiftet, mely nem arra a célra szolgál, hogy a körülöttünk lévőket elbűvölje, hanem hogy aromaterápiás hatással legyen a szervezetünkre. Többféle illatban kapható, pl. zöld teás, citrusos.

3. Száraz bőr

image

 

A pikkelyes könyök, és a berepedt sarok rendkívül kiábrándító. A száraz bőr megfelelő kozmetikumokkal kezelhető, és rendben tartható. Ajánlott valamilyen olaj beszerzése, pl. argán olaj, mely csodákat művel a hajjal és a bőrrel.

4. Ápolatlan kéz és körmök

Ápolatlan kéz és köröm óriási szarvashiba. Télen különösen figyelnünk kell a kezünk ápolására. Ha nagyon száraz a bőrünk, kényeztessük kezünket, kézre való tápláló krémekkel, maszkokkal, olajokkal. Körmünket is rendszeresen ápoljuk. Nem biztos hogy nyerő az első randin 3 cm-es műkörömmel megjelenni, itt is a kevesebb több.

image

 5. Rossz szájhigénia

 Rossz lehelet és a sárga fogak nem ösztönzik éppen a férfiakat csókra. Az előző étkezés bizonyítékai a fogad között, vagy rúzs a fogon nagyon kiábrándító. Létezik viszonylag megfizethető áron fogfehérítő módszer, melynek hónapokig tart a hatása. Rendszeresen moss fogat, használj szájvizet. Ha sokat dohányzol, vagy kávézol tarts magadnál mentolos cukorkát, vagy rágógumit, hogy a leheleted fel tudd frissíteni.

6. Ragacsos szájfény, berepedezett ajkak

Nem túl kellemes látvány egy berepedezett ajak, és az sem, ha ragacsos a szájfény. Ragaszkodjunk a természetes megjelenéshez, és rendszeresen ápoljuk ajkunkat. Házi praktikákért keresd fel előző bejegyzésemet, mely a berepedezett ajkak kezelésére nyújt segítséget. Kattints ide

A színezést illetően: Nekem jobban tetszenek az úgynevezett lip tint ajakszínezők. Ezek csak megszínezik az ajkakat,  így természetesebb a hatás, és lehet vele, enni, inni lekoptatni lehetetlenség. Nagy divat manapság az a vonal, ahol nem egy színű az ajak, hanem színátmenetes. Megmutatom:

rosytint3

7. Haj

A hajunk is sugározzon jól ápoltságot. Kerülendő a belőtt frizura, mely kéményre van tartósítva hajlakkal,  vagy ragadós a zselétől. Itt is inkább a természetes a nyerő. Hajunkat is kényeztethetjük tápláló olajokkal, és kipróbálhatunk házi praktikákat. Házi protein kezelésről  már írtam korábban megnézheted  ITT.

image 

 

Összességében a lényeg a természetességen van. Ne essünk túlzásokba, és törekedjünk a jól ápoltságra. Így magabiztosabb lehetsz, mely növeli a kisugarzásod.

image

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*