Külföldi webshopok – USA

Külföldi webshopokat bemutató sorozatom következő állomása az USA.  Ez az ország a kuponok, és az óriási leárazások őshazája.

Gondoljunk csak a black friday-re, aminek minden évben vannak áldozatai. Ha egy amerikai webshopban vásárolunk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy találunk a neten valamilyen kedvezményre jogosító kupont, amit az adott webáruházban használhatunk fel.  Külön weboldalak szakosodtak arra, hogy az éppen aktuális kuponkódokat megosszák a nagyérdeművel.  Elsőként álljon itt kedvenc amerikai webshopom:

iHerb

Az USA-ban nagyon népszerűek vitaminok és a táplálékkiegészítők, így óriási választék, és a minőség is kiváló. Magyarországon is sok helyen lehet amerikai vitaminokat kapni, sokszor az árak háromszorosáért. Az iherb.com oldalon  vitaminokat, taplálékkiegészítőket, kozmetikumokat, teákat és organikus élelmiszereket vásárolhatunk. A webshop garantáltan megbízható, eredeti termékeket árusít, és még a szállítási díj is kedvező. 

Egy véletlenszerűen kiválasztott terméket mutatok az árak összehasonlítása céljából:

Magyar webshop: 

image

 

iherb.com: 10.74 USD

colon cleanse-1

 

A webshop itt érhető el:  iHerb.com

A vásárlás folyamata: Regisztráció, termékek kiválasztása, kosár, kuponkód beírása (első vásárlásnál mindenképpen érdemes kihasználni) fizetés.  Fizetni bankkártyával lehet.  A szállítási költség 2 és 6 dollár között mozog, az éppen aktuális akciótól függően. A csomag 1-3 hét alatt ér Magyarországra. 

Minden vásárlásnál használható 10 %-os kedvezményre jogosító kuponkód, melyet a fizetés előtt lehet beírni: MHB207

Amire érdemes figyelni: 

Van az oldalon egy Try & Save menüpont. Itt a kipróbálható termékek találhatóak, melyeket 0,5 dollártól a kosarunkba tehetünk, maximum 2 darabot. Fontos: ha egyszer egy terméket már kipróbáltuk fél dollárért, legközelebb már csak teljes áron vásárolhatjuk meg.

Ez egy óriási üzlet, melynek még saját márkás termékei is vannak. Alacsony árak, garantáltan jó minőség.

A saját márkás termékek elérhetőek ITT

Vámhatár: a vámhatár itt is, mint minden EU-n kívüli oldalon történő rendelésnél 22 EUR-nak megfelelő USD összeg. A posta 30 dollárig biztosan nem foglalkozik a csomaggal (postaköltség nélkül), így maradjunk ezalatt. Ha több mindent szeretnénk, azt rendeljük külön csomagban.

Nagyon jók a célzottan összeállított vitaminok, pl. kifejezetten női vitaminok, különböző korosztályok speciális igényeihez alkalmazkodva. 

Képek a kínálatból:  

image image image image image image image image

 

ClubUrban – Los Angeles

A Club Urban egy főként fiatalokat célzó webshop, mely ingyenes nemzetközi szállítást ígér világszerte.  Főként a hip-hop stílus kedvelői fognak itt kincsekre lelni.

A webshop elérhető: ITT

Kuponkód:

image

Képek a kínálatból: 

image

image image image image image

 

Végül egy különlegesség: Marija Sarapova cukorka boltja, mert ez is Amerika. Egy magára valamit is adó sztárnak boltja, bolthálózata vagy saját márkája van. 

sugarpova.com

image

 A webshop elérhető: ITT

Az oldalon nagyon sokféle édesség közül válogathatunk, 4,99 EUR/db áron. Több különleges csomag közül lehet választani. Az egyik ilyen összeállítás:

image 

Szállítási költség: 35 dollárnyi vásárlás esetén ingyenes, na minek a birtokában? Kupon!

image

 

 

Remélem sikerült bemutatnom ennek az óriási országnak egy picike szeletét. Jó nézelődést kívánok!

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*