Ezek a világ legfurcsább üzletei

A jól menő üzletek vagy olyan terméket árulnak amit sokan vásárolnak, vagy valami olyan dologra specializálódtak ami egyedi, máshol nem található, különleges. Aztán ott vannak a különcök, akik mindenáron fel akarják hívni magukra a világ figyelmét, ezek a világ legfurcsább üzletei.

 1. Freitag konténer Shop – Svájc

image image

Svájci Freitag testvérek ötlete alapján, kiszuperált konténerekből épült ez a kizárólag újrahasznosított anyagokból készült táskákat árusító üzlet. A táskákat teherautó ponyvákból és biztonsági övekből készítik. A 26 méter magas üzlet tetejére telepített távcső segítségével gyönyörködhetünk a környező tájban, és az elhaladó teherautóáradatban.

Képek a kínálatból:

 imageimage

 2. Old Umbrella Shop – Tasmania

image

Kinek jut eszébe régi esernyőket árusítani? Hát nekik: az Old Umbrella Shop egy műemléki áruház Launceston központjában Tasmania északi részén Ausztráliában.  A kevés giccses régi játék és fafaragás mellett az üzlet napernyőket, és esernyőket árusít minden színben és méretben.

 image 

3. Rope – japán iskolás lány fétis áruház 

image

Shibuya, Tokió, Japán – sok érdekes üzlet  található itt, de van egy bolt amiről sokat beszélnek a nyugatiak. Ez egy afféle felnőtt  bolt, amely iskoláslányok használt holmiját árulja (pl. egyenruha, zokni ing). A legnépszerűbb termék: használt főiskolás lány bugyi.  Ezeket műanyag fóliába csomagolva árulják, mellékelve a tulajdonos fotóját.  Ez kb. 4000 yen-be kerül (kb $ US40). Akár ömlesztve is vásárolható 10-es csomagokban kedvezményes áron. 

image

 

A fura üzletek egyre népszerűbbek a világon. Kitűnni a tömegből, ez már fél siker. A többi meg majd jön magától…

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.