Ez lesz a szezon legérdekesebb ruhadarabja – itt a kimono

A szezon legérdekesebb ruhadarabjának ígérkezik a kimono. Nem a japánok nemzeti viseletéről van szó, de kétségkívül a stílusjegyeit hordozza. Egy T alakú, laza, a test vonalát nem követő ruhadarabról van szó, mely akkor a legtrendibb, ha szűk farmerrel vagy rövidnadrággal, és spagettipántos toppal hordjuk. 

A ruhadarab sikere előre megjósolható, ugyanis kevés olyan felső van, melyet bármely életkorban, bármilyen alkatra hordhatunk.

Mindenki találhat magának megfelelőt, nézzük a felhozatalt.

A kimono lehet rövid és virágmintás,

image image image

imageimage

 

vagy laza, hosszú

image image image image

esetleg egy picit elegánsabb.

image

image image image

Természetesen a bemutatott modelleken kívül még számtalan variáció létezik. Ha az idei szezonra te is beszereznél egyet, jó hírem van: az eBay-en, ahonnan a fenti ruhadarabokat válogattam, átlagban 3000 forintért hozzájuthatsz egy trendi kimonohoz. A kereséshez KATTINTS IDE, itt megtalálod az éppen aktuális kínálatot.

eBay-es vásárláshoz segítség: ITT

Jó nézelődést!

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*