A legrosszabb esküvői ajándékok amit valaha láttál

A jó idő beköszöntével megkezdődött az esküvői szezon. Ha az embert meghívják, illik ajándékot vinni. De mégis milyet?

Ezeket semmiképpen!

Festmények, képek

Ne gondold, hogy az ízlésed egyezik az ifjú páréval, hagyd meg nekik a választást. Ne induljon úgy az életük, hogy azonnal dobozolni kényszerüljenek – a felesleges vackokat, meg aztán van olyan téma, amit már nem illik!!!

image image

image image

Kis figurák

Ezek a figurák aranyosak egy 20. randin, de egy esküvőn semmiképpen …

 image image image

 

Lakástextíliák

Díszpárna, törölköző, ágyneműhuzat? Ez a 21. század, a tulipános ládák kora lejárt.

image image

 

image image

image

 image

A fentieken kívül NE:

 • termékenységi idol
 • ehető fehérnemű 
 • üres meg nem írt ajándékkártya 
 • grillsütő, edénykészlet
 • kávéfőző, szamovár …… Na jó abbahagyom. Akkor mit?

Akárhogy is szépítjük a dolgot, a legjobban a fiataloknak pénzre van szüksége, új életük beindításához. Tégy szert egy ilyesmi kis ünnepi tasakra, vagy készíts egyet, és egy ici-pici személyes ajándék kíséretében tedd bele az esküvőre szánt összeget.

image image 

Jó készülődést, az ifjú párnak sok boldogságot!

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

 1. szerintem meg épp az ellenkezője: ezek a kis csecse-becsék nagyon jó ötlet ajándéknak. Ugyanis a párok ma már legtöbbször pénzt kapnak, de a pénz mellé nagyon kedves egy kis plüss figura, vagy valami mókás dolog, amit egy darabig őrizget, és ha valaki megkérdezi hogy honnan van ez a borzalmas díszpárna, hát el lehet mondani, hogy bizony az egy értékes darab mert pár száz ezer forint volt belecsomagolva.
  Mostanában már kifejezetten árulnak olyan ajándék tárgyakat amibe el lehet rejteni a pénzt, amit ajándéknak szántunk. Fiataloknak kifejezetten praktikus ajándék, de még sem olyan személytelen.
  Egy saját készítésű amigurumi, egy kötött sál a kedvenc focicsapat szinével + egy boríték szerintem tök aranyos.

  • Szia, köszönöm az észrevételt. Igazad van, ezért is írtam, hogy egy pici személyes ajándék kíséretében 🙂 Az ötleteket is szívesen fogadom, és köszönöm, ebből lehetne egy újabb poszt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*