Állítólag… ez a világ legjobb hidratáló márkája: Hada Labo (Japán)

Lehet bármilyen évszak, a bőrünk szomjas, és hidratálásra szorul, kortól függetlenül. A hidratáló krémek számtalan típusa, fajtája létezik, de tudod melyik a legjobb?

A világ egyik legjobb hidratálójának a japán Hada Labo márkát tartják. 

A 2014-es Her World Beauty Awards hidratáló kategóriában két termékük is az élen végzett.

 • Hidratáló arctisztító kategória : Hada Labo ES Foam Wash
 • Nappali, éjszakai hidratálók kategória: Hada Labo Super hyaluronsav hidratáló krém

2015 évben megismétlődött a siker. Her World Beauty Awards hidratáló kategória:

 • Hidratáló arctisztító kategória:  Hada Labo Super Hyaluronic Acid Foaming Wash
 • Hidratáló tonizáló lotion kategória: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion
 • Fehérítő hidratáló ketegória: Hada Labo Arbutin Whitening Perfect Gel

A többi díjazottat meg tudod nézni ITT

Hadalabo

 

Mégis mit tud ez a japán hidratáló, mely évek óta a legjobbak közé emeli? 

Töretlen népszerűségének több összetevője van:

 • Egy tubusban általában elég nagy mennyiség van (170 ml), az ára ehhez képest nagyon kedvező (fajtától függően kb. 15 USD). Hiába jó egy készítmény, ha a legtöbb ember számára megfizethetetlen, luxus kategóriájú.
 • A képen láthatjuk, hogy nem a luxus csomagolásra helyzeték a hangsúlyt, hanem a maximális minőségre, melyet egy bárki által megfizethető csomagolásban tálalnak. A mottójuk az egyszerűség: „Se több, se kevesebb”. 
 • A termékek csak a legjobb, legtisztább hatóanyagokat tartalmazzák, semmiféle káros anyagot, illatanyagot, színezéket nem, így allergiások is bátran használhatják.
 • Mindenki jót csiripel róla: 2004 óta, amióta a márka létezik, szájról – szájra terjed a híre. Rengeteg vélemény, blogbejegyzés születik a tapasztalatokról, és aki kipróbálja, általában hűséges is marad a márkához.

 

Ha te is szívesen kipróbálnád, az eBay-en megtalálod. A japán eladók többsége ingyen szállít Magyarországra.  A KERESÉSHEZ kattints ide.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

 1. Szia, segítenél pontosan melyik a nappali éjszakai hidratáló kategóriában melyik a krém? Túl sok a japán betű a flakonon 😉

  • Szia! A cikk alján kattints a KERESÉSHEZ kattints ide szövegrészre. Ez elvisz az eBay-re. Én a Rhoto Hadalabo Super hyaluron hidratáló lotiont 170 ml használom. Ez az a krém, amiről a cikk szól. De a többi is jó, melléfogni nem lehet.
   Üdv. Ági

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*