Arany, gyémánt, fekete gyöngy – nem ékszer, kozmetikum

A hölgyek szeretik a luxust, főleg ha szépségük megőrzésében segít. 

Igazi luxus összetevőkről lesz szó, de ne gondolja senki, hogy itt megfizethetetlen kozmetikumok bemutatása következik. Nem kerülnek többe, mint bármelyik másik kozmetikum, pláne ha a gyártó országból közvetlenül rendeljük meg, kihagyva ezzel a kereskedői láncolatot, melynek a végén minimum duplájáért vásárolhatunk. 

Arany

Az arany nem új alapanyag a kozmetikai iparban. Rendkívül előnyös tulajdonságokkal bír. Bőrsejtmegújító, ránctalanító, kollagéntermelés fokozó, májfolthalványító hatása joggal emeli a luxus összetevők sorába.

Önmagában ritkán jelenik meg.  A leggyakoribb kísérője a kaviár, és a kollagén. Megfizethető márkák: Bergamo, Skinfood

image

 

image

 

Gyémánt 

A gyémánt abszolút új a kozmetikai összetevők piacán. Alkalmazását a legfejlettebb nanotechológia tette lehetővé, melynek köszönhetően az összetevők a bőr mélyebb rétegeibe is behatolnak, és kifejtik maximális ránctalanító hatásukat. Rendkívüli hatékonyságának köszönhetően a megereszkedett toka kezelésére is használható.

A koreai The Saem márka az úttörő. Ránctalanító, hidratáló családjában nem kevesebb mint 8 féle drágakő/féldrágakő/ korall, gyöngy összetevőt használt fel, növényi kivonatokkal kiegészítve.

image

image

Fekete gyöngy

A fekete gyöngy revitalizáló hatású, javítja a sejtek oxigénellátását, atioxidáns tartalmú, mélyhidratáló, és nem utolsósorban a gyöngyház tartalmú krémek optikailag ragyogó megjelenést biztosítanak a bőrnek. Fekete és fehér gyöngyöt egyaránt használnak mint kozmetikai alapanyag.

Leggyakoribb felhasználása: hidratáló krémek, ránctalanító szem hidrogél maszk, tápláló maszkok, stb.

image

image

 

Ha bármelyiket szívesen kipróbálnád az  eBay-en megtalálod.

Arany kozmetikumok – Beramo KERESÉS, Skinfood KERESÉS

Gyémánt: The Saem KERESÉS

Fekete gyöngy: KERESÉS

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*