Kipróbáltam, milyen egy külföldi szépségdoboz

Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a világszerte már régóta hódító szépségdobozok.

Az ötlet egyszerű: meglepetést kapni mindenki szeret, miért ne lehetne ezt ciklikusan ismételni? Több fajta létezik, a leggyakoribb a vakdoboz, azaz előre nem lehet tudni mi lesz benne. Aki szereti a meglepetéseket, és szeret kipróbálni számára idegen dolgokat, annak megfelelő lehet, de itt elég nagy a melléfogás esélye. Nekem szimpatikusabbak a tematikus dobozok, amikor legalább azt lehet tudni, hogy nagyjából mi várható, pl. tisztító, méz, csokoládé, ránctalanító doboz.

Amit én választottam, a WishTrend hajformázó, ápoló doboza a 36. Wishbox. Itt nem kell előfizetni sem, és biztos ami biztos, tudni lehet azt is, hogy a doboz mit tartalmaz.

Csak olyan termékek kerültek a dobozba, melyhez még hasonlót sem lehet nálunk kapni, így nagyon felkeltette az érdeklődésem.  A szett értéke 56 USD, az ára: 30,99 USD, és hogy mi van a dobozban? Mutatom!

 

image

Az argánolaj népszerű, és igen hatékony hajápoló. Értékes összetevőinek köszönhetően simítja, töredezettmentesíti, megszépíti a hajat. 

Kétféle argánolajas termék található a dobozban, egy előre kimért, koncentrált hatóanyagtartalmú pakolás. A használati utasítás szerint egy kevés olajat a tenyeredbe tenni, pici meleg vízzel elkeverni. A krémes állagú elegyet a nedves, vagy száraz hajra kenni, és így megszárítani.

image

A második argánolajas ez a „hajköd”-nek nevezett, aranyat is tartalmazó hajápoló spray, mellyel bármikor felfrissíthetjük a hajunkat. Bármely hajtípusra jó, de leginkább a dauerolt, festett, sérült haj ápolásában a legjobb.

image

A legizgalmasabb mégis ez a szempillaspirálnak kinéző tárgy, mely arra hivatott, hogy rakoncátlan fürtöket helyretegye. Hamar szárad, és az a jó hír, hogy nem hagy ragacsos utóérzést.

image

 

A hajszelidítő spirál hatása előtte-utána fotókon:

image image

 

A végére ez a csajos, tükrös volumenfésű, mely azt ígéri, hogy haj volumenét megnöveli. Kipróbáltam, ha lehet ilyet mondani szerintem „felhabosítja”. Vigyázat hamisítják! Az eredeti Koreában készül!

image

Több fajta, állandóan frissülő szépségbox kapható itt, és egyéb termékek is. A szállítási díj kb. 10 dollár, de amennyiben a Free shipping zone termékeiből választunk akár 1 darabot is, a szállítás már ingyen lesz. A vámköltségtől nem kell tartani.

A lelőhely itt található: A termékek itt vásárolhatóak meg—->

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*