10 „nélkülözhetetlen” konyhai újdonság

Minden, ami picit is gondot okozott neked a konyhában, és megoldásért kiáltott, előbb-utóbb megoldódik. Ezt példázzák az alábbi konyhai eszközök.

1. Tányérra kapcsolható szósztároló

Jó ötlet, így legalább nem folyik szét a tányéron, és mindig kéznél van, mellesleg a párod sem a te tányérodban tunkol, hanem a saját edénykéjében. 

image

2.  Digitális mérőkancsó

Pontosabban, és egyszerűbben kimérhető vele minden hozzávaló, így talán ezzel egyszer az életben sikerül egy tökéletes piskótát sütnöm 🙂

image 

3. Többfunkciós gyümölcsfeldolgozó

Színes, ananászra emlékeztető, gyümölcs multifunkciós helytakarékos szett, 10 féle eszközzel.

 

 

image image

4. Söröskupak gyűjtős nyitó

Ez mekkora ötlet! Praktikus szelektív kupakgyűjtő.   Egy darabot tuti nem dobunk a fémes kukába, nade ennyit már talán!  Aztán még készíthetünk is belőle ezt-azt, ha van türelmünk hozzá.

 

image

5. Szilikon tükörtojás sütő

Egyforma tükörtojás? Lehetetlen küldetés. Talán egy ilyen egyszerű megoldással sikerülhet!

image6. Tökéletes pörkölthús kocka szeletelő

Na jó, igaziból ez egy kebab készítő doboz. De mi nem csinálunk ilyet, de nem baj, másra is jó. A leszeletelt húst viszont egyszerűen, másodpercek alatt pörkölt húskockává varázsolja.

image image

7. Szilikonbetétes lapát

Vége a majrénak, hogy szétégeti a kezünket a lapát, ezzel az egyszerű kis eszközzel kiküszöbölhetjük.

image 

8. Habzsák nyomó kézikészülék

Ha nagyritkán ráveszem magam, hogy habzsákot használjak, nem tudom hogy csinálom, de még a fülem is krémes lesz rövid időn belül. Talán egy ilyen eszközzel kevesebb lenne a csuszpájz 🙂

image

9. Tojástörő

Ha eddig nemigen szeretted széttörni a tojást, megpróbálkozhatsz ezzel a konyhai segéddel. Egészben jön bele a tojás, egy mozdulat, és töri, a héját gyűjti. 

 

image

10. Szusi és egyéb tekercs készítő szerkezet

Ez az egyik olyan dolog, amivel szerencsétlenkedni szoktam, bevetve a konyharuhás, bambuszfeltekerős trükköt, de még így sem olyan egyszerű az ügy. Ki tudja, talán ezzel jobban menne…

image

Az eszközöket a Dropship world kínai aliexpresses shopból válogattam. 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

4 Comments

 1. Üdvözlet! Ezeket az eszközöket meg is lehet venni? Nagyon jó néhány belőlük, pl az a szilikonbetétes lapát, ez nagyon jól jönne nekem. És a szilikon tükörtojás sütő. Köszönöm a választ!

  • Szia! Természtesen meg lehet venni. A cikk alján található Dropship world szövegre ha rákattintasz, akkor abba a kínai wabáruházba jutsz, ahonnan a termékeket válogattam. Itt az összes többi terméket is meg tudod nézni, hátha más is megtetszik. Amit szeretnél a szilikonbetétes lapát 4,84 USD-ba kerül, a tükörtojás sütő (azt mondták azóta hogy buggyantott tojás készítő, de erről megoszlanak a vélemények) 2 db kerül 0,99 USD-ba ingyenes magyarországi szállítással. Ha eddig nem rendeltél Kínából ne ijedj meg, minden tudnivalót megtalálsz egy régebbi bejegyzésemben itt: http://cinnamon4x.cafeblog.hu/2015/01/01/aliexpress-vasarlasi-tippek-trukkok-vamszabalyok
   Ha valamiben elakadsz, szívesen segítek. Üdv. Ági

 2. Szia Ági! Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a választ. Hát ez nagyon hasznos.
  Köszönöm a linket is!
  Szia, minden jót: Anna

 3. Üdvözlet:-) lassan 60 éves leszek, de remekül meg voltam nélkülük eddig, és azt hiszem ezután is meg leszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*