Van egy üres falad? Nem sokáig! 2.ötlet: tükör falmatrica

A sorozat első részében nagy felületekre kitalált 3 dimenziós faldekorációval ismerkedhettél meg.  A folytatásban egy rendkívül olcsó, ötletes dekoráció következik, számtalan variációs lehetőséggel: a tükör falmatrica. Az anyaga akril, könnyen kezelhető, felragasztása nem igényel különösebb szakértelmet. Leggyakoribb fajtái:

Lapok

Ebben a verzióban egy csomagban több ugyanolyan formájú lap található, melyet vagy a mellékelt kép, vagy a saját fantáziánk alapján alakíthatunk formára.

imageimageimageimageimageimage

Alakzatok, minták

Itt a csomagban az adott minta kialakításához minden hozzávaló, alakzat megtalálható. A mellékelt rajz alapján többféle módon is kivitelezhető.

MirrorimageimageimageMirror-6

Órák

Létezik órával kombinált változatban is. Ezzel két legyet üthetünk egy csapásra.

imageimageimageMirror-1Mirror-2

3D tükörmatrica

Tükör, mégis kiemelkedik a környezetéből. Jellemzően kisebb matricákból áll.

Mirror-4 Mirror-5 Mirror-7

 

A bemutatott dekorációk átlagára a előre megalkotott mintacsomagok esetében 4-5 USD (1000-1500 Ft/db), az órák mérettől függően 5-10 USD (1400- 2850 Ft/db), a lapok csomagtól és darabszámtól függően 2 USD-tól (570 Ft) indulnak. A 3D matricák átlagosan 5 USD/12 db -ba kerülnek ingyenes magyarországi szállítással. A lelőhely ahol megvásárolhatod őket: Funline StoreAliexpress KERESÉS 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*