Van egy üres falad? Nem sokáig! 3.ötlet: faliképek az új trend szerint

Kisebb falfelületek dekorációs igényét a legkézenfekvőbb módon faliképekkel lehet kielégíteni. De mégis milyen képpel? Ha éppen nincs kéznél egy Van Gogh, vagy csak érdekel, hogy mi a divat, tarts velem! 

Minden évben vannak aktuális divatirányzatok, a fali képek terén is. Az addig rendben van hogy keret nélküli vászon, de az alkalmazott technika és kép témája állandóan változik.

Ebben az évben nagy népszerűségnek örvendenek a natúr témák. Gyógynövények, virágok, fák, természetesen szettben.

image image image image image image

Új színfolt a a késsel megvalósított olajfestési módszer, melynek alkalmazásával 3D hatás érhető el.KnifeKnife-1 Knife-2

Évek óta tartja magát a több részből álló képkompozíció, mely legtöbbször 3 különböző képből áll, de nem ritka az 5 vagy akár a 9 darabos összeállítás sem.

festmény festmény-4 festmény-5

Újabban még az is lehetséges, hogy a kép akkora, hogy az egész falfelületet befedi, díszítve ezzel leggyakrabban a közlekedőt.

image image image image

Fiatalok körében a vicces állat festmények a legnépszerűbbek. Minél bohókásabb, és színesebb annál jobb.

festmény-6 festmény-7 festmény-8

 

Neked melyik stílus a kedvenced?

A képek átlagára nagyon változó, kb. 15-20 USD (4-6000 Ft/db) ingyenes szállítással.

A képeket a Jone’s store és az Aliexpress festményekkel foglalkozó üzleteiből válogattam. Az aktuális kereséshez KATTINTS IDE.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

  1. Szia Ági!
    Nagyon tetszenek a dekorációs ötleteid. Új munkahelyen új irodát kaptam, és nagyon stílszerű lenne, ha natúr esetleg gyógynövényes képeket tennék a falra. De mennyibe kerülne ez nekem??? Előre is köszönöm Trimta

    • Szia! A cikk végén található két link. Ha rákattintasz, látni fogod az aktuális kínálatot és árakat. A gyógynövényes képeket a Jone’s kínai webshopból válogattam. A képek most le vannak árazva, átlagosan 13,40 USD-ba kerülnek (kb. 3800 Ft/szett) Ez az ár 3 darabra vonatkozik, általában itt közvetlenül a gyártótól lehet vásárolni. Éppen most voltam egy budapesti nagy bútorüzletben, nagyon meglepett, hogy a képek darabára, nem szettára több mint 10.000 Ft volt. Ha nem rendeltél még Kínából, sebaj. Minden tudnivalót leírtam egy előző bejegyzésemben: http://cinnamon4x.cafeblog.hu/2015/01/01/aliexpress-vasarlasi-tippek-trukkok-vamszabalyok/. Válassz kedvedre! (az én kedvenceim is ezek a gyógynövényes képek…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*