Vissza az iskolába – hasznos holmik csajoknak

Bármennyire fájdalmas, de lassan ideje körülnézni, és beszerezni az iskolához szükséges holmikat. Ha valaki külföldről is vásárolna, pláne ne várjon tovább, a legtöbb országból hetek telnek el a megrendelés és a megérkezés között.

Hasznos holmikat hoztam, elsőként csajoknak, kicsiknek és nagyoknak.

Táskák

Kezdjük a táskakkal. Kicsiknek lehet praktikus ez a húzós, három részes szett, így talán könnyebben cipelik a tudományt. 

imageHa inkább a hagyományos hátizsák fazon tetszik neki, választhat ezekből a Hello Kitty-s modellekből.

image image

 

Nagyobbak is választhatnak nekik tetsző hagyományos hátizsákot, vagy ha nincs túl sok cucc, esetleg a fele mindig bent hagyható a suliban, akkor mehet egy divatos hátitáska is.

image image image image

Tolltartók

Tolltartó sokféle létezik, néhány különböző változat:

image  image image

image image

 

Notesz

Az elintézendő feladatok, határidők, házi feladatok bejegyzésére hasznos segítség egy szép notesz.

image imageimage image image

 

Post-it

Post-it, alias jelölő ragacslap.  Könyvjelzőként, emlékeztetőként  használhatjuk. Elnézve a kínálatot, csak választani lesz nehéz.

image image image image

 

Egyebek

Swarovski kristály kedvelőknek ajánlott ez a pendrive + hozzáillő toll szett.

image

 

Külföldön már több helyről kitiltották ezeket az órának látszó szerkezeteket, ugyanis remekül lehet puskázni velük. Természetesen óra is, meg még sok minden más – ez az okosóra.

image

 

Nagyon jópofa ez a kulacs, melynek a belsejébe bármilyen gyümölcsöt lehet tenni, így egész nap szürcsölhető az egészséges, vitaminos hűsítő.

image

 

A hasznos holmik válogatását folytatom. Legközelebb a fiúknak ajánlott cuccok következnek. Tarts velem akkor is.

A bemutatott termékeket az Aliexpress weboldaláról válogattam, a megfelelő kulcsszó beírásával (backpack, pencil bag, notebook, post-it, smartwatch, water bottle, crystal pendrive).

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*