Mit vehetünk Törökországból?

A Szulejmán című sorozat nagy sikerrel megy Magyarországon, emiatt a török kultúra kicsit jobban előtérbe került.

Mivel minden női ismerősöm nagy rajongó, így körülnéztem én is a török kínálatban, de talán jobban tettem volna ha nem teszem. Szeretem a „főzős műsorokat” nézni, ötletek szerzésére kiváló. Jókat főzök, bár ez a blogomból eddig nem derült ki. Lustaasszony konyhája, valami ilyesmi címszó lenne, ha én gasztrót írnék, és nem a lustaság miatt, hanem az időhiány miatt. Az évek során mesteri fokra fejlesztettem a „hogyan főzzünk fél óra alatt kétfogásos ebédet” című mozgalmat.

Na de vissza a témához! Hát ahogy nézem az egyik ilyen műsort, megakadt a szemem a gyönyörű rézedényeken. Valahol már akkor éreztem, hogy ilyen nekem is kell, de amikor egy török oldalon megláttam a kínálatot, már tudtam, elvesztem. Már csak választanom kell. Mivel ón bevonattal rendelkeznek, így biztonságosan használhatóak.

image image image

Egy finom fekete levest?

image image image

Vagy egy teát?

image

Egy keleties stílusú otthonba  el tudnám képzelni ezeket a lámpákat.

image image image

 

Nem hagyhatjuk ki a szőnyegeket sem. Olcsón, és ingyen szállítással is hozzájuthatunk.

image image

Na és mi van még?

Pl. Ez. Gyönyörű kerámiák

image image image image

A bemutatott termékeket az alábbi eBay-es webshopok kínálatából válogattam:

World of Turkploitation

World online Bazaar

Myturkishmall

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.