Őszi ékszermustra – természetes anyagok

tűzzománc újdonságok mustrája után következzenek a természetes anyagok. Bőr, fa, féldrágakő – ezek mind olyan anyagok, melyek az őszi öltözködés méltó kiegészítői lehetnek.

Most azt mondod: ékszer fából? Micsoda retró gondolat. Igazad is van, sokkal egyszerűbb fémből, textilből filléres ékszereket venni, de hidd el, ha nem a tucatholmi érdekel, valami különlegeset szeretnél, és akár hajlandó vagy még ezért  2 dollárt is kiadni, akkor érdemes szétnézned a természetes anyagok újdonságai között.

Fa

Ha fa, akkor lehet egy hagyományos retró, mely egy egyszerű pulcsit is feldob.

image

Vagy lehet egy ilyen, milliónyi fa gyöngyöcskéből. Ugye milyen szép?

image

Na és ez, a csiszolt fa lapocskáival?image

Bőr

Ha meghalljuk, hogy ékszer bőrből, általában karkötőre gondolunk. Vagy a kristályos vastag, vagy a többsoros a menő.image image

Nagyon szép az a vastag bőrös dekoratív ékszer is, kétféle változatban.

image image

Van amikor mind a nyaklánc, mind a medál bőrből készül.

image

Féldrágakő

Kétségtelenül a féldrágakő rejti magában a legtöbb lehetőséget. Sokszínűsége mellett, még gyógyító erőt is tulajdonítanak nekik. A legszebbek az idén más anyaggal kombináltak.

image image image image image image image image image image

Te már kiválasztottad a kedvenced?

Az ékszereket az alábbi helyekről válogattam: bőr ékszerekfa ékszerekPearl Jewelry Shop. Ahol még szép kő ékszereket találsz: GEM-inside Shop

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*