Megtudtam mit rejt egy szupertitkos szépségdoboz Dél-Koreából

Mint tudjátok szeretem a gyári mintaboltokat. Ezek azok az online üzletek, ahol a létező legolcsóbban juthatunk a kiszemelt termékhez, és mindig vannak olyan hihetetlen akciók, amelyeknek nehéz ellenállni. A mintaboltoknak amellett hogy eladják a termékeiket, a fő céljuk a reklámozás. Vedd meg nagyon olcsón, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg legközelebb is. 

A dél-koreai SecretKey márkát már régebb óta ismerem, lévén hogy nyugati kozmetikumot egyáltalán nem használok.  Kizárólag koreait, és újabban japánt.  Hogy miért? Mindig is érdekelt, hogy miért szebb a távol-keleti nők bőre. Hosszan tanulmányoztam a kérdést, és sokféle terméket kipróbáltam. A miénktől alapjaiban különböző arcápolási rutint követem azóta is, preferálva a természetes kozmetikumokat. Megérte váltani, azóta nincs gondom a bőrömmel, előtte állandóan szenvedtem vele, mindig újabb és újabb csodaszereket próbálva. A tapasztalataimat a későbbiekben megosztom veletek, de most térjünk rá a mostani témára.

Egy konkrét termék keresése közben véletlenül akadtam rá a SecretKey gyártói mintaboltjára.  A teljes termékpalettájuk mellett limitált szériás titkos szépségdobozokat kínáltak, többféle témában. Hidratáló, bőrregeneráló, vízhiányos, és kétféle make-up doboz közül lehetett választani. Titkos, tehát a tartalma nem ismert. Csak annyit lehet tudni, hogy 5 teljes méretű terméket tartalmaz, és az ára jelenleg 14,90 USD.

image

Gyors fejszámolás.  Ennyi teljes méretű termék ennyiért? Jöhet! 

A hidratáló dobozt választottam.

2 hét alatt ért ide. (Ebből 1 hetet a hazai postán töltött). 

Hogy mi volt benne? Mutatom! Ez mind!

036

Nézzük meg egy kicsit részletesebben:

Hidratáló, bőrregeneráló, csigakivonatos esszencia

Hallottál már a csigakivonatot tartalmazó kozmetimukokról? Nem? Olvasd el a tudnivalókat egy korábbi bejegyzésemben itt: Csiga szürlet a szépségápolásban, valóban hatékony?  Ha bírod az ilyesmit, a  bejegyzésben található videóból az is kiderül, hogy nyerik ki a csigából a kozmetikai alapanyagot.

Az esszeciát itt nálunk szérumnak hívják. A szérumok koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat. Mivel szeretem a csigás készítményeket, nagyon örültem ennek a terméknek.

039

Csigakivonatos regeneráló, hidratáló krém

Az esszenciához tartozó krém is a csomagban lapult, ez egy külön öröm. Jobb egymásra épülő kozmetikumokat használni.

044

Parfümös testápoló

A parfümökkel nem vagyok túl jóban, ezért kicsit félve bontottam fel ezt a tubust. Nagyon kellemes, de nem túl hivalkodó illat fogadott, mely a bőrre kenés után még órákkal is érződött. Azt hiszem szeretni fogom 🙂

049

Szájfény

Ő egy pici tubusban lévő szájfény. Jó illatú, átlátszó, gélszerű, mely a bőrrel érintkezve rózsaszínné változik.

051

Ajakszínező tinta

Chubby Jelly névre hallgató pirosító ajaktinta, mely jobb választás a rúzsnál. Mivel a bőrt színezi meg, így elkenődésről szó sem lehet, és maximálisan csókálló.  Remek alapanyag ombre stílusú szájfestéshez is.

054

Nekem talán túl piros, és mivel van egy hasonlóm, így nem tartom meg. 

image

Ránctalanító lapmaszk

Ő az ajándéktermék. A szépítő lapmaszkok fontos részét képezik az arcápolási rutinnak.  Én most jelenleg vitaminos, és gyöngykivonatos maszkot használok, de ezt is kipróbálom. Nem árt újítani.

037

Extra bónusz: a dobozban volt még egy maroknyi krém minta is, szuper! 

Számoljunk. Amikor én vettem a dobozt, még 16,39 dollár volt. Mivel mást is vettem ingyen szállították. A fenti termékekért, ha egyesével vettem volna meg őket,  41,85 dollárt fizettem volna. Így 16,39-ért megkaptam őket. Mind használható, minőségi termék, így azt gondolom, hogy ez jó vásár volt…

A gyári mintabolt elérhető itt: SecretKey

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*