Japán snack és édesség dobozt teszteltem

Szeretem a különleges ízeket, ezért nagyon örültem a lehetőségnek, mely szerint egy számomra teljesen idegen ízvilágú japán, havi előfizetéses édesség és rágcsálnivaló dobozt tesztelhettem.

A tesztelés közben volt itt minden. Csodálkozás, sírás, nevetés, de főleg sírás a nevetéstől… Olyannyira, hogy a legizgalmasabb termék kóstolásáról még házi videót is készítettünk. Tarts velem, mindenre fény derül!

A dobozról néhány információ:

  • Előfizetéses rendszerben működő doboz (3,6,9 hónap), de az előfizetés bármikor lemondható.
  • Ingyenes szállítás a világ minden pontjára.
  • Minden terméket Japánban gyártanak, és általában ott is értékesítenek. Sok olyan édesség és étel kerül a dobozokba, mely limitált szériás, tehát Japánban is csak 1-2 hónapig elérhető.
  • Tételes listát küldenek képekkel, így tudhatod, hogy mi micsoda.
  • Körülbelül egy font (kb. fél kg) cukorka és snack van egy havi dobozban. 
  • Egyedi és különleges ajándéknak is kitűnő, meg lehet adni eltérő címet. (Egy-két ismerősömnek biztos fennakadna a szeme, ha minden előzetes bejelentés nélkül Japánból hozna neki csomagot a postás 🙂 Pláne, hogy ez minden hónapban megismétlődik…) 
  • Bemutató doboz is kérhető.
  • Az előfizetési díja nagy doboz (12-16 termék): 25 USD/hó, kicsi doboz (5-7 termék): 12,99 USD/hó
  • A webáruház itt érhető el: Freedom Japanese Market

Nincs más hátra, mint hogy mutassam, mi is volt a dobozomban:

063

Tane-Nashi Hoshi-Ume

Kezdjük a legizgalmasabbal.  Készen állsz a kihívásra? – állt ez a magyarázó papírkán. Mi a csudát tud ez az ici-pici aszalt szilva darab?  Vedd videóra, és posztold a reakciót! – folytatódott. 

073

Félve kipróbáltuk. A házi videót, melyet a kóstolásról készítettünk,  a blog facebook oldalán itt megnézheted. Nézzük el Tominak, hogy elsőre nem tudta megjegyezni az édesség nevét 🙂 És bevallom először Ő kóstolt, és nagyon nevettünk, mert azt mondja nekem: milyen anya vagy te, hogy a gyereked az első? Megvárod, mit szólok, és eldöntöd, jöhet-e vagy sem… Igaza van 🙂

Ebi Sen

Szója szószos, fokhagymás, rákos chips. Nagyon fokhagymás, nagyon rákos, nagyon finom.

066

Kawarinbo

Egyik oldalán vigyorgós, másik oldalán szomorú nyalóka 4 különböző ízzel. A közepe ramune ízű (ez valami ottani üdítőital), almás és szőlős a nyalóka része, a szára kóla ízű.

086

Heart Candy

Szív alakú cukor. Először édes, aztán savanyú ízzel. Egy kedves, szerelmes levél mellé jópofa mini ajándék 🙂

085

Hard Candies

Két fajta kemény cukorka, cider és szőlő ízben.

084

PreCure Gum

Manga hercegnős rágógumi. Mint látod, a kibontás után van még egy extra papír, nehogy kézzel kelljen megfogni. Édes, gyümölcsös íze van.

075

Pretz 

Édes burgonyából készült, szójaszószos ropi. Érdekes az íze, először édes a szójaszósz miatt, aztán sós.

068

Mini Fresh cukorka

Citromos üdítőital ízű cukorka. 

078

Milky cukorka

Eredeti japán tejkaramella.  Még nem bontottam ki, mert nem szeretem a nagyon édes valamiket. Ismét a fiam lesz a próbaalany. 

076

PukuPuku Tal

Vissza a népi hagyományokhoz! – áll a magyarázó lapon. Csokoládéval töltött, ropogós szendvicskeksz.

080

Hello Kitty keksz

Ő a bónusztermék. Ropogós kétszersült valamiféle édes mázzal. Érdekes…

070

Umaibo

Elolvastam, nem értem. Sós, saláta mellé jó. Mi a csuda ez? Hát nem jöttem rá, ezért kibontottam. Belül egy hengeres, rendkívül gazdag ízű, puffasztott snack fogadott. Valószínűleg a saláta mellé illik fogyasztani, az édes és sós íz jól harmonizál egymással. Ki fogom próbálni salátával is!

081

Ennyi fért a dobozomba. Ismét meggyőződhettem róla, hogy sokkal többféle íz van a világon, mint amit itt mi is ismerünk. Bátorítalak arra, hogy próbálj ki új ízeket. Ha külföldön jársz, akkor is kóstold meg az ottani ételeket! Rántott húst itthon is tudsz enni!

Légy világpolgár az étkek tekintetében is! 

Te meddig mennél el? Kipróbálnál te is furcsa, számodra ismeretlen ízeket?

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*