10+1 “nélkülözhetetlen” holmi Japánból

Szeretjük a japánokat, mert mindig meglepnek valamivel. A meglepetés a “jaj ne” kategóriától a “vaúúú hogy ez milyen jó” kategóriáig terjed.

Ez a bejegyzés inkább a “jaj ne” kategóriát taglalja, de ígérem a “vaúúú”-ra is sor kerül, mert olyan dolgokat láttam, hogy csak ámultam és bámultam. 

Szúnyogok elleni védelmet nyújtó védőruha

Háromféle divatos színben kapható, rendkívül dizájnos, szúnyogok és egyéb bogarak elleni védelmi ruha. Kerti partik, tóparti séták elengedhetetlen kelléke.

image

Akkor sincs baj, ha rád jön a szükség. Külön erre a célra a csípő résznél cipzárral ellátva.

image

Hello Kitty búvárruha

Japánban igen népszerű a Hello Kitty márka. Már meg sem lepődtem azon, hogy még hölgyek számára kreált Hello Kitty-s búvár ruhát is lehet kapni. Igaz az ára elég borsos 5500 USD. De van hozzá fekete és fehér sapka is! 

image

Élethű (ételhű) tolltartó

Ha első körben, ránézésre nem is derül ki, de ez egy tolltartó. Nem elég hogy a külső része élethű halat formáz, a belső része is extra meglepetéssel szolgál. Kóstolását nem ajánlom!

imageimage

Kutya bor

Kérem szépen, ez egy kutyáknak kifejlesztett szénsavas bor. Természetesen alkoholt nem tartalmaz. Ha már a gazdi iszik, jusson a négylábúnak is némi tinta… 🙂

 

image

Szájkosár

Kutyák számára kifejlesztett szuper divatos szájkosár. Nem trendi már a fém, sem a bőr, annál inkább egy ilyen gumi kacsacsőr. Rendkívül kényelmes, és még ugatni is lehet benne. Háp-háp 🙂

oppo-dog-muzzle-duck-bill-1 oppo-dog-muzzle-duck-bill-3

Orrformáló

Hogy mire jó ez a szerkezet? Plasztikai sebész helyett formálhatod vele az orrod. Egyenes és kecses lesz, elég 20 perc naponta. Ezt az időt még fél lábon is kibírod.

imageimage

Van egy másik szerkezet, ez az orrot megemeli, feszessé teszi.  Elemmel megy. Brrr…

beauty-lift-high-nose-japan-2

Cipő

Ez egy rendkívül kényelmes cipő, mely kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra. 

image

A lábra rá kell tépőzárazni, és már készen is van az egyedi futócipő. 

image

Kopaszság megszüntető “készülék”

Japánban is nagy gondot okoz a kopaszodás. Semmi gond, erre is van megoldás.

image

Ahol kopasz vagy, oda ragassz hajat! Mi sem egyszerűbb ettől. Különböző színű haj kapható, egy kis cső segédeszközzel, mely odaragasztja a hajat a fejbőrre. Fésülhető, mosható. 2 hétig tart, aztán ismételni kell.

image

Laptop állvány

A megszállottan dolgozó japánok számára kifejlesztett, állítható laptop állvány, hogy az ágyban, lefekvés után se unatkozzanak.

image

Beszélő, hűtőben lakó állatkák

Hűtőbe tehető beszélő állatkák. Figyelmeztetnek arra, hogy csukd be a hűtőt magad után. De azt is megmondják ha késésben vagy a munkahelyedről, illetve az időben való esti lefekvést is szorgalmazzák.  Mindegyik állat egyedi személyiség, külön programozva. A “már megint eszel” című mondat is a repertoáron van, így fogyókúra esetén is használhatóak.

fridgeezoo-24-talking-fridge-toys-1

+1 

Vérkeringést javító ágyékkötő

Nézzétek el nekem, de ezt nem tudtam kihagyni. Fundoshi névre hallgató kényelmes, vérkeringést javító ágyékkötő, természetes a kedvenc focicsapat emblémájával ellátva 🙂

image

Nagyon eredeti, vicces termékek. Olyanok, amik álmomban sem igen jutottak volna az eszembe. Pedig ez még csak a jéghegy csúcsa. A “váúúú hogy ez milyen jó” kategória is jön néhány napon belül.

Ezek közül melyik a te kedvenced? 

A fenti termékeket a japán Japán Trend Shop kínálatából válogattam.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*