Gyermekruhát külföldről – beszerzési források Párizstól Kínáig

 Külföldi vásárlási útmutatók sorozatom újabb bejegyzésében a gyermekruhát keresőknek kívánok segítséget nyújtani.

Feltérképeztem a beszerzési forrásokat, Párizstól Kínáig. Lesz szó igényes, egyedi, híres tervezők által megálmodott darabokról éppúgy, mint a kifejezetten olcsó ruhák beszerzési forrásairól. Megvizsgáljuk a globális piactereket, kiemelve néhány ígéretes online üzletet.  

Általánosságban a szállítási időkről:  Európai vásárlás esetén 1 hét, USA, Dél-Korea, Japán, és szinte minden más országból beszerzett termék esetén 1-2 hét, kínai holmi esetében átlagosan 4 hét az az idő, amíg a kiszemelt ruha, cipő az otthonodig eljut.

Vámköltségek: Ruházat esetén nem nagyon szokott felmerülni a vámolás kérdése, főleg ha postai úton érkezik a cucc. Ha futárszolgálat hozza, és a termék nem Európából érkezik, akkor lehetséges, hogy egyéb költségek terhelik, import termék ÁFA, vámkezelési díj. Az értékhatarról, a teendőkről, és a vámolásnál kitöltendő iratokról minden megtudhatsz a Postai vámkezelés A-Z-ig című bejegyzésemből.

Ha valaki nagyon igényes, trendi gyermekruhákat keres, Európában kezdje a keresést. Induljunk Párizsból, a divat fővárosából.

MELIJOE

Melijoe 0-16 éves korig árusít ruhákat, cipőket. Nagyjából 20 € áron már kaphatunk egy híres tervező által megálmodott ruhát. Érdemes a leárazásokat is figyelemmel kísérni. Magyarországra a vállalt szállítási idő (UPS Express) 1-2 nap. Díja: 15 €.

A webshop elérhető itt: Melijoe

Néhány kép a kínálatból:

image
Dolce Gabbana

image
Armani junior

Ha valaki nem szeretne ilyen mélyen a zsebébe nyúlni, akkor érdemes a nagy piactereken is körülnézni.

eBay

Az eBay-en 1-3 ezer forint között már több részes gyermekruha szettekre is szert tehetsz. 

Tégy egy kísérletet, kattints ide a keresésért: Ebay gyermekruha keresés.

image

A keresés elindításánál azt látod, hogy szinte csak kínai ajánlatokat kapsz, általánosságban ingyenes szállítással.

Ássunk egy kicsit mélyebbre, ugyanis nemcsak Kínából lehet olcsón gyermekruhát kapni.

Vaenait eBay-es dél-koreai webshop megfizethető áron kínál gyerekruhákat. Főleg pamut pizsik, felsők kaphatóak itt, olcsó és gyors szállítással.

image

Érdemes a német M-Online Shop kínálatát is megnézni. Megfizethető áron kínál kisebbek és nagyobbak számára sokféle holmit. Nyári termékeket éppúgy, mint síeléshez szükséges ruházat is megtalálható a kínálatban. A szállítási költség a legtöbb ruhánál ingyenes. A szállítás ideje kb. 1 hét.

image image

Na és mit gondolsz, honnan lehet a legolcsóbban gyerekruhát venni? Nem, nem Kínából. Malajziából.

Győződj meg róla magad, a kereséshez kattints ide: KERESÉS

Szinte hihetetlen, hogy ezek a több részes szettek alig kerülnek többe mint 2000 Ft, szállítási díjjal együtt. A szóló ruhák ettől is sokkal olcsóbbak.

image image

Ha nem vásároltál még sohasem az eBay-en, semmi baj. Részletes leírást, mindenre kiterjedő segítséget kapsz ebből a bejegyzésből: Ebay vásárlás, licitálás, tippek, trükkök, vámszabályok.

Aliexpress

Az Aliexpress egy óriási kínai piactér, milliónyi áruval, gyermekruhák tömkelegével. Az árak nem drágák, és ingyenesen szállítják. A szállítási idő átlagosan 4 hét.

A keresést érdemes a kategória fő oldalán elkezdeni. A kereséshez kattints IDE.

Itt baba, lány, és fiú ruházatra és cipőre kereshetünk rá, a megfelelő menüpont választásával. Sok olyan üzlet van, ahol mindenféle holmit árusítanak, ami jön. A legjobbak azonban azok az eladók, akik specializálták magukat egy bizonyos termékre, itt történetesen a gyermekruházatra.

Nézzünk ezekből néhányat.

E & R gyermekruházat

Baba és óvodás korúak számára kínál ruhákat, ingyenes magyarországi szállítással. 

Ez a szett pl. 17,26 USD-ba kerül.

baby-boys-clothing-sets-children-plaid-shirt-longsleeve-T-shirt-pants-3pcs-kids-autumn-fashion-cotton.jpg_640x640

Gondoljunk a csajokra is. Itt ez a szett 9,41 USD-ért.

gyerekruha

Qin Qin Shop

Ebben a shopban nagyobbacska gyermekekre is találhatunk ruhát. Olcsón, ingyenes szállítással.

Néhány kiemelt:

Tavaszi kabát 19,53 USD

gyerekruha-1

Pulóver 24,91 USD

gyerekruha-2

Az Aliexpress-en történő vásárlásról minden tudnivalót megtalálsz itt: Aliexpress vásárlási tippek, trükkök, vámszabályok

Na és mi van még ezen kívül?

Vannak még az online shopok, melyről részletes, országonkénti listát találhatsz itt: Magyarországra szállító külföldi webshopok listája. Ezen a listán 200 db Magyarországra szállító webshopot találsz. Minden webshopnál ott találod, hogy mivel foglalkoznak, milyen holmit árusítanak, bőven találsz gyermekholmit is.

Innen is kiemelnék egy webshopot. Alapvetően egy cseh webshopról beszélünk. Egy olyan webshopról, ami magyar nyelvű oldallal, forintos fizetéssel, magyar raktárral rendelkezik, így a megrendelt holmi pár napon belül az otthonodban lehet.

Ez a webshop a Bibloo.hu

Márkás női, férfi és gyermekruhákatot és cipőket árusítanak. Jelenleg Diesel gyermekholmikra tehetünk szert 4-6 ezer forintos áron, az eredeti árnál 80 %-kal kedvezőbben.

image image

Nézz körül ezekben a shopokban is, válaszd ki a kedvenced! 

Jó vásárlást, és nézelődést!

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*