Így készülnek az esküvői szezonra Európa-bajnok virágkötőink

Indul az esküvői szezon. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, nagyon sok szervezési munka szükségeltetik. Ilyenkor a házasulandók már javában a ruhákon, dekoráción, menükön törik a fejüket.  Van akiknek ez gyorsabban megy és pár hét alatt megszerveznek mindent, de a többségnek hónapok kellenek, hogy minden tökéletesen összeálljon.

Az idei év mottója az egyedi stílus. 

Vége az uniformizált fehér ruha, fehér cipő, rózsacsokor hármasnak. Miért is ne képviselhetné a jegyespár az esküvőjén is saját stílusát? Hiszen ez a nap róluk szól.

A tökéletes álomesküvőhöz a virágok is hozzátartoznak, a stílust kiegészítik, sok esetben meg is határozzák. Na és ha már egyediségről beszélünk, nézzük meg, hogyan is csinálják ezt a legjobbak.

Ismerj meg két Európa-bajnok, és számtalan hazai és nemzetközi elismerést magáének tudó virágkötő mestert, Mezőffy Tamást és Kiss Attilát.

Az idei szezonra is nagyszerű egyedi ötletekkel készülnek.

image

Esküvői csokraik mindegyike igazi műalkotás, melyeket nem lehet felületesen szemlélni. Érdemes minden részletet külön megvizsgálni.

Életvidám színesek, egyszerű mezei virágok melyek a természetességet tükrözik, és a fényűzően elegáns vonal is megtalálható az eddig általuk megálmodott kreációkban. 

De ne is szaporítsuk tovább a szót, válogassunk az eddigi 200 esküvő legszebbjeiből.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Ugye varázslatosak?  És hogy milyen szépségekkel készülnek az idei szezonra? Munkásságukat nyomon követheted a Zahara Art facebook oldalán, vagy weboldalukon.

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*