Ezért ne vásárolj részegen

Mindenki tudja, hogy nem túl bölcs dolog éhesen vásárolni menni, mert borítékolható, hogy többet hagysz az üzletben, mint eredetileg tervezted.  Meglepő, de valahogy így van ez akkor is, ha néhány pohár alkohol után próbálsz meg online vásárolni.

Egy régóta vágyott csillagászati árú felső, cipő könnyebben landol a kosaradban, mert ugye te megérdemled. Laza vagy és céltudatos 🙂 Aztán jön a reggel, a kijózanodás, és a hitelkártya egyenlegértesítő.

Egy külföldi online shop eladási adatainak elemzése során meglepő adatokra derült fény. Péntekenként éjjel éjfél és 2 óra között 48 %-kal több a fehérnemű megrendelés, mint mondjuk hétfőn.

Nem elég, hogy több a rendelés, de a rendelési összegek is jóval magasabbak, átlagosan 40 %-kal.

Luxus fehérnemű

A ruhák és cipők átlagos megrendelési összege még megdöbbentőbb.  A ruhákat vásárlók péntek és szombat éjszaka akár 320 %-kal  többet is fizetnek az előző napi átlagokhoz képest.

Blúz

Ez főleg annak köszönhető, hogy jól fogynak a kifejezetten drágának mondható, nagy tervezők által megálmodott holmik.

Táska

A cipőeladás értéke is duplájára nő,  itt főként a magas sarkú cipőket vásárolják.

Szandál

Mivel a  fenti tények magukért beszélnek, ezért lenne egy jó tanácsom: ha pénteken vagy szombaton mulatni mész, nagyon mélyre rejtsd el a bankkártyád, a hitelkártyád kíséretében, hogy még véletlenül se találd meg ha hazatérsz. Így nem járhatsz úgy, hogy lesz egy 3000 dolláros Givenchy ruhád, mint mondjuk ez itt, de nem tudod kifizetni a villanyszámlád.

Ruha2

Ha az elrejtési hadművelet mégsem sikerülne túl jól, hát sebaj. Legalább te lehettél Carrie Bradshaw néhány röpke órácskára 🙂

Carrie Bradshow

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*