7 trükk mellyel olcsóbban vásárolhatsz a neten

Online vásárolni szinte mindenki tud. Elég hozzá némi szabadidő, és egy bankkártya. 

Olcsón vásárolni? Na ez már nehezebb dió, de egyáltalán nem lehetetlen. Ha megfogadod a tanácsaimat,  megtakaríthatsz némi pénzmagot,  amiből biztos telik még egy kis extra, kényeztető meglepetésre is. Mert megérdemled! 🙂

Jöjjenek a trükkök!

Regisztrálj!

Ha tetszik az általad felkeresett oldal regisztrálj! Nagyon sok online shop díjazza a regisztrációt és az első vásárlást. Elegendő, ha megadod az adataidat, és már küldik is a kedvezményre jogosító kuponkódot. Vesztenivalód nincs. Vagy felhasználod, vagy sem. Te döntesz.

image

Használd a kuponokat!

A regisztrációért kapott kedvezményt is használhatod, de szinte minden webshopnál van több olyan kuponkód melyet felhasználhatsz olcsóbb vásárlásra, ingyenes szállításra. 

Szánj rá időt, hogy a webshop főoldalát áttanulmányozod. Megvárod a változó promóciós lapokat, és megnézed mik az aktuális akciók, a használható kuponkódok.

image

Íratkozz fel a hírlevélre!

Ha tetszik az adott oldal, érdemes a hírlevelükre feliratkozni. Minden újdonságot, akciót, új kuponkódot el fognak küldeni levélben.

image

Hasonlítsd össze az árakat!

Nagyon különbözőek az árak, így érdemes őket összehasonlítani. Azt ugye tudod, hogy az árösszehasonlító oldalak nem függetlenek, azaz pénzt kapnak a cégektől azért, hogy felkerüljenek az adatbázisba. Kiindulásnak nem rossz, de könnyen lehet, hogy ettől még van olcsóbb ajánlat. 

Küldföldi vásárlásnál jó kiindulási pont lehet a Magyarországra szállító külföldi webshopok listám. Választasz valami neked tetsző műszaki kütyüt, és sorban nyitod meg a boltokat és írod be a keresőbe a termék nevét. Nagyon hamar rá fogsz találni a legolcsóbb lehetőségre. Főleg ha még kuponkódot is találsz hozzá 🙂

image

Légy hűséges!

Nagyon sok oldalon van hűségprogram. Ez nagyjából annyit jelent, hogy vásárlásaid alapján pontokat kapsz, melyeket e következő vásárlásnál beválthatsz, vagy a későbbiekben ajándékokra cserélhetsz. 

Általában pontok kaphatóak még a visszajelzések, értékelések leadásával is. Érdemes tájékozódni a lehetőségekről.

image

Keresd a gyári boltokat!

Legolcsóbban közvetlenül a gyárból vásárolhatsz. Nekik nemcsak az az érdekük, hogy megvedd a terméket, hanem a népszerűsítés a legnagyobb cél. Az újdonságokhoz is hamarabb hozzájuthatsz, és nagyon sok visszautasíthatatlan ajánlatot találhatsz itt. A listámon erre is találsz lehetőségeket, de folyamatosan megosztom veletek az általam ismereteket, sőt tervezek egy kimondottan gyári mintaboltos összefoglaló bejegyzést is. 

image

Aszald a termékeket a kosárban!

A „termék aszalása” annyit tesz, hogy a neked tetsző termékeket bepakolod a kosaradba, majd szépen kilépsz. Sok webshop ilyenkor megkeres, felkínálva némi extra kedvezményt, mert úgy értelmezi, meggondoltad magad. 

Ez a technika a piactereken kifejezetten káros lehet, ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy a kiválasztott terméknek másnapra se híre, se hamva. Webshopoknál viszont működik. Ha tudsz várni, egy próbát megér 🙂

image

A fenti 7 trükkön kívül még érdemes a jeles napokat is kihasználni. Évdordulók, karácsony, húsvét, anyák napja, ez mind jó alkalom arra, hogy a cégek akciózzanak. Meg is teszik. Figyeld kedvenc üzleted oldalát.

Ha tetszett, kövesd a blogot Facebookon, íratkozz fel hírlevelemre, minden olcsó lehetőséget, vásárlási előnyt kicsiripelek amit találok, így  garantáltan nem maradsz le semmiről.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

1 Comment

  1. Ez a poszt kötelező olvasmány minden netes vásárlónak! Az aszalásra én csak mostanában jöttem rá, kár, hogy nem találtalak meg előbb. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*