Kipróbáltam: haj volumennövelés amerikai módra

A legtöbb nő elégedetlen a hajával. Vagy túl kevés, vagy túl sok, netán göndör vagy lehetetlenül szögegyenes. Vékonyszálú, tartás nélküli, lelapuló, vagy szelidíthetetetlen.

Annyi mindenre találtam megoldást mostanában, hogy “vérszemet” kaptam. Itt az ideje szétnézni a hajápolás terén is. Mit lehetne kezdeni az én nagyon kevés, vékonyszálú, lelapuló hajammal? Ecetes olló, vagy paróka? Vagy van valami megoldás, ami természetes összetevőkkel segít?

A hazai termékek jó részét kipróbáltam már, az eredmény nulla. Van egy irtó jópofa volumennövelő hajkefém,  jó, tényleg hatásos, csak az eredmény nem tartós.

image

Ide valami ütős cucc kell. Belső és külső megoldás egyaránt.

Nagyon sok terméket végignéztem, a választásom a Jásön kis amerikai gyártó cég termékeire esett, akik 1959 óta elkötelezetten hisznek a természetes összetevők erejében. Termékeikben nincsenek parabének, és semmiféle karos vegyi anyagot nem tartalmaznak.

Elolvastam a vásárlók által irt értékeléseket, és mivel nagyon sokan dícsérték, így a volumennövelő samponjukat és kondícionáló balzsamjukat vásároltam meg. A terméksorozat tartalmaz még egy éjszakai elixírt és egy hajlakkot is, ezt talán majd legközelebb. 

image

A rendeléstől számított 1 hét alatt ideért a csomag az USA-ból.

Jöhet a teszt.

A sampon egy teljesen átlagos sampon állagú, sűrű fehér folyadék. A hajmosáshoz a szokásos mennyiséget tettem a tenyerembe, na ez soknak bizonyult. Nagyon soknak. A hajam úgy habzott, mint egy szivacs. A másodszori mosáshoz csak egy keveset használtam. Bőven elég.

A hajmosás után nagyon filcesnek éreztem a hajam. Na, gondoltam magamban, most aztán jól bevásároltam… A hajbalzsam, melyből szintén szokatlanul kevés elég volt az egész hajamra, valahogy megszelídítette. Puha és selymes lett a hajam, ennek ellenére volt tartása. Ez egy ritka furcsa érzés. Főleg az tetszik, hogy még napokkal a használat után is tart a hatása. A hajamnak lett egy kicsit nagyobb tömege, többnek látszik, és nem lapul le.

Elégedett vagyok az eredménnyel.

Hogy mi van benne?

Sampon:

image

Hajbalzsam:

image

Mennyibe kerül?

A sampon és a kondicionaló egyaránt 8,82 USD-ba kerül, ami nagyjából 2400 forintnak felel meg.

237 ml van a flakonban. Nagyon kevéske kell belőle, így sokáig elég.

A postaköltség Magyarországra 2-8 USD, súlytól és rendelési értéktől függ. 40 USD felett kedvezményes.

Minden vásárlásnál az MHB207 kuponkódra 10 % kedvezmény jár!

Ne felejts el körülnézni a Try&Save menüpontban. 2 terméket is kipróbálhatsz nevetségesen alacsony áron. Ez a 355 ml rózsavizes tonik pl. 1 USD (kb.280 Ft). Kihagyhatatlan…

MLI-00917-3

Hol lehet kapni?

Megvásárolni az USA-ból lehet az iHerb webshopban. A kereséshez kattints IDE.

Kiegészítőként Biotint választottam a hajápolók mellé. A biotin nagyban hozzájárul a bőr, a haj és a köröm egészségéhez. Védi a hajat az idő előtti őszüléstől. A bőr szempontjából az ekcéma elleni védelme említésre méltó. A H-vitamin sok akné kezelésére szolgáló készítmény alkotórésze. A kielégítő H-vitamin-ellátás hozzájárul az egészséges hajnövekedéshez, a haj egészséges, fénylő lesz, és nem töredezett, akárcsak a körmök. A köröm szerkezetében történő változások okaként szóba jöhet a biotinhiány. A sejteknek, a vérsejteknek, idegsejteknek és -szöveteknek, valamint a faggyúmirigyeknek szintén nagy szükségük van biotinra. 

Biotint sok gyártó készít, én a nálunk is forgalmazott 21 st Century termékeit szeretem, mert amellett hogy ugyanúgy megtalálhatóak benne a hatóanyagok, rendkívül olcsók Amerikában. Ez a 110 napra elegendő vitamin 1370 forintba kerül. 

image

Összességében nagyon elégedett vagyok a kipróbált termékekkel. Azzal tisztában vagyok, hogy sohasem lesz annyi hajam mint egy oroszlánnak, de ha feltűzés nélkül tudom viselni, nekem ennyi már elég…

 

 

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*