A szuperolcsó online vásárlás új színtere: Fülöp-szigetek

Kínából vásárolni olcsó. Tudjuk ezt mi is, de tudják a kínaiak is, akik a folyamatosan növekvő kereslet  miatt az áraikat mind feljebb és feljebb húzzák.

Éppen emiatt megérett a helyzet, hogy körülnézzünk kicsit máshol is, mert kinek jutna eszébe például a Fülöp-szigetekről vásárolni?

Hát természetesen nekem…

Amit láttam, az éppen elegendő a fellángolásra. 2000 forintért már olyan ruhákat kapunk ami megszólal, természtesen a postaköltség a legtöbb termék esetén itt is ingyenes. 

Biztos érdekel, hogy miket találtam. Mutatom…

Csipke ruhákat és felsőket (1500-3000 Ft)

image image image image

Nyári ruhákat (1500-2500 Ft)

image image image image

Blúzokat, topokat (700-2000 Ft)

image image image image

Végezetül néhány érdekesség:

Itt van pl. ez  nyaraláskor, sportoláskor jól használható SJ4000 kaland/sportkamera.

image

Merjem megmutatni, hogy nálunk Magyarországon ugyanez mennyibe kerül? Alig több mint 5-szörösébe…

image

Aromaterápiás ultrahangos diffuzor melyet illóolajas párologtatáshoz használhatsz. (Kb.5000 Ft) 

image image

A hozzávaló illóolajat akár ITT is megveheted, 3-at fizet 5-öt kap akcióban. (250-750Ft/db)

image

A fentieken kívül meg rengeteg olcsó holmira lelhetsz, érdemes tüzetesebben körülnézni.

Jó vadászatot!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

4 Comments

  1. Sajnos itt is retusált…stb képekről van szó, nagyon nagy valószínűséggel ennyiért nem túl jó minőségű árut kap a kedves vevő. Rengeteg cikk szólt már a Kínából megvásárolt, fotón extra szuper jól kinéző cuccokról, aztán jött a szomorú valóság. Sajnos csodák nincsenek.Nem véletlenül 2000ft az a ruha.

    • Kedves Dóra! Kínából is lehet jó minőséget vásárolni, körültekintően kell választani. A Magyarországon kapható ruhaneműk nagy része is valamilyen távol-keleti gyártószalagról gurul le. Ez a cikk viszont nem Kínáról szól! Ebben a cikkben a Fülöp-szigetek kínálatát jártam körbe, és mutatom be.

  2. Elnézést, ha megbántottalak.Sajnos volt szerencsém rengeteg kínai, fülöp szigeteki, amerikai …és egyéb országokból származó termékekhez.Jó lenne látni pl. ha valaki rendelt a Fülöp szigetekről akkor lefotózná a kapott cuccot és azt ahogy a honlapon hirdetik, akkor van összehasonlítási alap.A bolti annyival jobb a külföldi honlapról vásároltakkal szemben hogy nem zsákba macskát kapok, hanem látom, megtapogatom, felpróbálom…stb.
    Biztos van kivétel ami erősíti a szabályt, ezt nem vitatom de ez elenyésző százalék. És hát valljuk be alapanyaggal, munkadíjjal együtt mit lehet kihozni 1-2000 ft-ból. Tudom, hogy ezekben az országokban éhbérért dolgoztatnak, fillérekért, de akkor is.Mindegy.Nekem ez a véleményem és mit írtam rengeteg tapasztalat alapján.

    • Nem bántottál meg, abszolút. Az éremnek valóban van egy ilyen oldala is, ez hozzátartozik az online vásárláshoz. Éppen ezért írtam nemrégiben egy cikket erről, ha nem olvastad volna idelinkelem: http://cinnamon4x.cafeblog.hu/2016/04/21/amikor-a-kinai-vasarlas-felresikerul/. De fontos azt tudni, hogy nemcsak ez van. Nagyon jó dolgokat lehet venni, olyat ami itt Magyarországon nem kapható. Indiából és Kínából a munkaerő olcsósága miatt kedvezőbb a vásárlás, és az sem igaz, hogy minden gagyi volna, egyszerűen valamit érdemes innen venni, valamit nem. Amit nem, azt meg kell venni itthon, vagy keresni kell egy jó beszerzési forrást. Köszönöm a hozzászólásod, örülök ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*