Keleti varázslat, avagy az alkalmi ruhák új generációja

Mindig vannak olyan események, melyre valamilyen alkalmi ruhát kell felvennünk.  Ekkor képesek vagyunk hosszú percekig a szekrény előtt állni, és hiába van tele a szekrény, biztos nem találunk megfelelőt.

Mert mi is a nagy helyzet? Ebben voltam tavaly is, a szomszéd Mancikán is ilyet láttam a múltkor, na és ez a fekete – hát ez rém unalmas. Nincs itt semmi de semmi, egy használható rongy sem.

Ilyenkor aztán elrohanunk a legközelebbi plázába, és próbálunk valami egyedire szert tenni, de az bizony nincs. Csak az átlagos tömegcikk, vagy valami csillagászati árú holmi, amit ugye nem éri meg megvenni, mert arra, hogy egyszer – kétszer felvegyed, és aztán a szekrényben pihenjen kár sok tízezret áldozni.

Egyedi alkalmi ruhára alternatíva lehet ez a különleges kabátka. 

Tradicionális, egyedi, selyemből készült, plus size méretben is kapható, és nem kerül többe mint 8.500 Ft.

A teljes szerhez bőven elég egy fekete nadrág vagy egy fekete szoknya. 

Több fajtája létezik – hosszított és rövid fazon – de a stílusjegyek azonosak. Álló gallér, zsinóros gombolási megoldás.

image

Nézzük a felhozatalt!

image image image image  image image image image image image image image image image image image

Nekem is van egy ilyen stílusú piros – fekete téli blézerem. Nagyon jó minőségű, az én 42 méretemre tökéletesen illeszkedő.

Neked melyik a kedvenced?

A blézereket a kínai Shanghai Yanzhao Industrial hagyományos ruhákat gyártói webshop kínálatából válogattam.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*