Plus size méretben sem tilos a fehér – bebizonyítom!

Ha az átlagosnál picit nagyobb a súlyod, biztos találkoztál már sajnálkozó, lenéző tekintettekkel.

Volt már olyan, hogy bementem egy boltba, ahol csak bent derült ki, hogy az ottani cuccok nagy része a vádlimig sem jönne fel – az eladó meg úgy nézett rám, mint egy ufóra. A lányomnak keresek valamit, mondtam én, aztán kisomfordáltam. (nincs is lányom)

A molettekről sokan azt gondolják, hogy elhagyják magukat, csak zabálnak, és nem mozognak. Pedig általában mindenkinek megvan a maga története – csak ez szinte soha nem derül ki…

Én sem szoktam hangoztatni, hogy évek óta szteroidokon élek, és azt sem reklámozom, hogy nincs olyan végtagom, melyen ne lennének műtéti hegek – kit érdekel. Igazság szerint engem sem.

Nem zavar, hogy azt mondták az orvosok, hogy nem fogok tudni rendesen járni – mégis felálltam, és ma már simán 15 kilométert is legyaloglok. 

Üzenem mindenkinek, akit értek már kellemetlen pillanatok a súlya, testalkata, testi hibája, vagy bármilyen fogyatékossága miatt, hogy ne törődjön a külső hangokkal, mosolyogjon a világra, és békeljen meg önmagával.

Na és hogy hogy jön ide a fehér szín? Na ez az ami plus size méretben tilos. Hogy ki mondja ezt? Akin még sohasem volt fekete 40 fokban 🙂

Bizonyítandó az elméletem, mely szerint 40 év és 40-es méret felett is van élet, és mindenki hordjon olyan színű ruhát amiben jól érzi magát, vettem egy hófehér nadrágot. Most meg is mutatom. Egy hosszított felsőt választottam mellé, mely kicsit kiemeli az alakot, de egyúttal leplezi is azt.

Annyira komoly akartam lenni, de tényleg – hát nem sikerült 🙂

image

Most, hogy így felbátorodtam, nagyon sok szép nyári holmit találtam hófehérben.

image image image image image

image

Ezt az utolsót meg is vettem. Egy bőszárú fekete capri nadrágot választottam mellé.

image

Hogy a csajnak jobban áll? Na jó, de neki nincsenek ilyen szép rózsái 🙂

A bemutatott ruhákat a Bonprix plus size kínálatából válogattam.

Te milyen színű ruhákat szeretsz nyáron hordani?

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*