10 filléres kütyü, mely megkönnyíti az életed

A legtöbb kütyü olyan hasznos szerkezet, melyekről azt hitted nem is létezik. Ha adsz nekik egy esélyt, meg tudják könnyíteni az életed, és még az is lehet, hogy barátok lesztek, elválaszthatatlan barátok.

Én menthetetlenül kütyümániás vagyok, és rendkívüli módon tudok lelkesedni ezekért a hasznos holmikért. Na és ha már meguntam a telefonomat nyomkodni, akkor előveszem a tabletem, vagy valamelyik nagyon hasznos kütyümet, melyek nélkül nem élet az élet 🙂

Íme az a 10 filléres kütyü, amely mostanában lázba hozott:

Ultrahangos kutyariasztó

 A Duna-parton sétálva, többször találtam magam szemben egy szájkosár nélküli harci kutyával, persze gazdi nélkül. Nem volt  probléma szerencsére, de nagyon örültem volna, ha van nálam egy ilyen kütyü, csak a biztonság kedvéért. Ultrahangot bocsát ki, melyet nem szeretnek a kutyusok, így elkerülik. (1.100 Ft)

Kutyariasztó

Digitális bőröndmérő

Aki utazott már fapadossal, az tudja, hogy  nagy jelentősége van annak, hogy egy bőrönd mekkora, és hány kiló. Elég kellemetlen, ha a reptéren derül ki, hogy túlléptük a keretet. Amikor elindulunk még hagyján, de az ember mindig többet hoz, mint amit visz. Aztán vagy kidob, vagy fizet. Ha lett volna egy ilyen szerkezetünk, talán mi is elkerülhettük volna, hogy a törölközőink a ciprusi reptér egyik kukájában landoljanak 🙂 (1.600 Ft)

Bőröndmérő

USB hűtő

Ez egy irodai célra kifejlesztett, a számítógép USB portjába bedugható hűtő, mely egész véletlenül pont akkora, hogy egy üveg Heineken sör belefér. Főnök elől elzárt helyen tartandó, vagy a sör azonnal csali üdítőre cserélendő! (7000 Ft)

USB hűtő-3

Elektromos akupunktúrás masszírozó

Ez egy elektromos akupunktúrás szerkezet, mely a rászerelhető tappancsokkal  enyhíti az izomfájdalmat a váll, a hát, derék, kezeken és a lábakon egyaránt. (5.500 Ft)

Masszírozó

Univerzális TV távirányító kulcstartó

500 TV márkával kompatibilis ez a kis szerkezet. Az megvan, hogy megy az EB de közben a Micsoda nő megy a TV-ben? Kezedben a kulcs 🙂 (500 Ft)

TV távirányító

Vízminőség ellenőrző

Rengeteg ember a strandon, érdekes színű víz… Ez a kis szerkezet megmutatja, hogy jogosan aggódsz, vagy sem. (2500 Ft)

Vízminőség mérő

Szúnyog, és bogár riasztó kulcstartó

Nincs annál bosszantóbb, ha horgászat, futás, túrázás közben az embert macerálják, csipkedik a bogarak. Ez a kis szerkezet ultrahangok segítségével távol tartja a bogarakat. Hatótávolsága: kb. 2 méter (875 Ft)

Szúnyogriasztó

Cipő szárító, szagtalanító, sterilizáló

UV sugarak segítségével sterilizálja a cipőt, kesztyűt, és meleg levegő segítségével ki is szárítja azt. Edzőtáborok elmaradhatatlan kelléke 🙂 (6600Ft)
Cipő szagtalanító

Intelligens telefon sterilizáló, tisztító

Még ilyet sem láttam soha 🙂 Ez egy telefon fertőtlenítő, tisztító doboz. Elvileg a telefonunk tele van mindenféle baktériummal, amitől néha nem árt megszabadulni. Hogy bele merném-e tenni az iPone-omat, hát nem tudom… (10000Ft)

image

 Jeladó kütyü

Ha én ezt előbb tudom, akkor már biztos meglenne az régen elveszett táskám 🙂 Sohasem találok semmit, kulcs, vagy bármi megtalálható ezzel a kütyüvel. (2.600 Ft)

image

 

A fenti kütyüket a Magyarországra ingyenesen szállító Banggood webshopból válogattam.

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*