4 filléres nyári ékszerújdonság

A nyári meleg megváltoztatja ékszerviselési szokásainkat. Többet mutatunk magunkból, így jobban érvényesül minden ékszer rajtunk, de hiába a mutatós óriási fém statement nyaklánc, ilyenkor valljuk be nem túl kényelmes.  Valami olyanra vágyunk, mely kényelmes, nem irritál, és mellette még jól is mutat.

Íme 4  ékszer, mely nyári ruhával mutat a legjobban.

Gyűrűk

1 gyűrű nem gyűrű. Idén nyáron az a trendi ha legalább 4-5 gyűrű van egy kézen. Na nem ott, ahol eddig viseltük, az ujj bármely részén elhelyezkedhet. Divatos a fekete, és a nagyon széles gyűrű is.

image image image image image image image

Mezítlábas „szandál”

Természetesen nem szandálról van szó, sokkal inkább egy lábat díszítő ékszerről. Újabban már gladiátor szandált is immitál, de nem ritka a horgolt változat sem.

image image image image image image image

Porcelán ékszerek

Egy egyszínű, mélyen dekoltált ruha, vagy póló méltó kiegészítője lehet a viaszolt fonal alapú porcelán ékszer. Néhány fazonnal már találkozhattunk tavaly is, de itt is vannak újdonságok.

image image image image image image

Gyöngy és kagyló

Örök klasszikus a gyöngy és kagyló alapanyagú nyaklánc.  Most olyan formában jelentkezik, ahogy eddig még nem láthattuk. Az eredmény lenyűgöző 🙂

image image image image image image image

Lelőhelyek:

Gyűrű KERESÉS ITT

Mezítlábas szandál KERESÉS ITT

Porcelán ékszerek KERESÉS ITT

Gyöngy és kagyló ékszer gyártói webshop

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*