Amerikában szinte mindent lehet kapni – hihetetlen, de még ezt is

Évek óta koptatom az amerikai virtuális sztráda macskaköveit. Néhány hete vettem észre, hogy szinte már semmin sem lepődök meg, mert itt szinte minden kapható.

Elfoglalt üzletembereknek havi ing ellátmány, Jelly Bean kilószámra, mert a több mindig olcsóbb, füstölt tengeri só (na ezt tuti kipróbálom) és még sok minden más, amit talán még az álmaidban sem gondoltál volna.

Különleges webshopok bemutatása következik, az óriási Magyarországra szállító online shop gyűjteményemből.

Magyarországra szállító külföldi webshopok listája

Mason Zone

Van az úgy, hogy ki kell tűnni a tömegből. Rém unalmas átlagosnak lenni. Milyen trendi már az, ha valaki egy ősrégi titkos közösséghez tartozik. Szabadkőműves páholy, vagy valamely lovagrend tagja, vagy esetleg valamelyik felmenője háborús hős 🙂 Na ez az amivel le lehet nyűgözni a leendő apóst. És mit csináljon az, aki nem tartozik se ide, se oda? Hát mi mást?  Vesz magának néhány ismertetőjegyet a neten.

image image image image image

 

Fun.com

Nevetni mindenki szeret. Nálunk is lehet vicces dolgokat venni, de kifejezetten macskáknak megalkotott DJ pultot, vagy laptopot még sehol sem láttam.imageimage

Bárminek is látszik ez a tárgy, ez igaziból egy kávés csésze.

image

Hillary maszk, csak rajongóknak…

image 

A kedvencem ez a zokni. Ártatlannak látszik a nadrág szára alatt, na de amikor fény derül teljes valójára – akkor előkerül a palástja is, ami azonnal aktivizálja a Superman erőt 🙂

image

Dogisgood.com

Kutyarajongók könnyen kimutathatják imádatukat környezetük számára, ezekkel a rajongói pólókkal, bögrékkel, de ajándéknak sem utolsók 🙂

image image image image image

Tovább olvastad volna a bejegyzést? Jó hírem van! Van még néhány különleges webshop a tarsolyomban! Kíváncsi vagy rájuk? Tarts velem legközelebb is!

Kedveld facebook oldalam, vagy iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*