Kimono az új strandruha trend

Óriási kendők, csipkés, horgolt ruhák a fürdőruha felé – mindez már a múlté. Az idei év a kimonoké, melyek most strandruhaként köszönnek vissza.

A kimono univerzális ruhadarab, melyet strandra menet is fel lehet venni. A legdivatosabb egy horgolt toppal, és farmer shorttal.

image image image
image image

Általában könnyű, vékony anyagból készülnek, kellően bőek, kényelmesek. Nagy melegben elég ha csak a fürdőruha felsőre felkapjuk, és már indulhatunk is.

image image image image

Na és ha kijöttünk a hűsítő vízből, már mehetünk is koktélozni is a bárba 🙂

image image image image image image image image

Ha kicsit elegánsabb ruhára vágyunk, az sem probléma. Esti programokhoz is választhatunk egy szép kimonot, fazonjának köszönhetően ápol és eltakar, és hűvös estéken is jó szolgálatot tesz.

image image image image image

 

A kimonokat a  ZAFUL és a   ROMWE.com webshopból válogattam.

Extra tipp, arra az esetre ha valamelyik bemutatott darabot szeretnéd megvásárolni:

A ZAFUL nál 2 éves jubileum van, így minden nap lehet kedvezményes kuponért pörgetni. (Ma én egy 5 USD értékű kedvezményt nyertem) Ezen kívül 15 % kedvezmény az EURO2016 kuponkódra. A születésnapi akció 06.30-ig tart, addig regisztrációs bónusz, óriási kedvezményekre is számíthatsz. A szállítás 30 USD felett ingyenes.

ROMWE.com oldalon ha most 59 USD összegben válogatsz az SPL60 kuponkód beírásával 60 % kedvezményt kapsz! Ennél az összgnél már a szállítás is ingyenes. Érdemes taktikázni. A 60 %-os kód 06.20-ig érvényes. Ha még sohasem vásároltál itt, akkor az RW60 kuponkód beírásával már 29 USD felett megkapod a 60 %-os kedvezményt. Ennek az utóbbinak nincs lejárata.

 

 

 

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*