20 izgalmas asszimetrikus ruha forró nyári napokra

Az aszimmetrikus ruhákban mindig van valami izgalmas.  Különleges szabásvonalai vonzzák a tekintetet, képesek arra, hogy optikailag javítsanak az alakon.

Az egyenes, egyszerű vonalak kedvelői körében biztos sikerre számíthatnak ezek a melegben is kényelmes, természetes anyagú ruhák.

image image image

Aztán itt vannak a többrétegű megoldások. Ezeknél a ruháknál nehéz eldönteni, hogy pontosan hány rétegből, hány darabból állnak pontosan. Ez egy ruha, vagy több egymást kiegészítő ruhadarab?

imageimageimage image image image

Egyszerűbb változatban csak a ruha alja az ami asszimetrikus. Ami izgalmassá teszi, az a színátmenetes megoldás és az egyedi színvilág.

image image image image

Végezetül jöjjenek a legérdekesebbek, a teljesen egyedi szabásvonallal rendelkező ruhák. Különlegesek, vonzzák a tekintetet. Ez a ruha garantáltan nem jön szembe az utcán 🙂

image image image image image image image

Neked melyik ruha a kedvenced?

A fenti ruhákat a Dezzal, egyedi tervezői ruhákat árusító webshopból válogattam. 

Az üzletben használható kuponkódok (08.13-ig):

  • 25 % a teljes kínálatra: DEZZALPRO 
  • 30 % kedvezmény ruhákra: DZDRESS
  • 30 % kedvemény felsőkre: DZTOPS
About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*