Ez mekkora ötlet! 2 megvalósult álom Angliából

Mindenkinek vannak korszakalkotó ötletei. Aztán valahogy elmúlik. Többnyire megvalósítás nélkül. Szerencsére vannak olyanok, akik foggal körömmel ragaszkodnak az ötletükhöz, megvalósítják, és sikeres üzletet kovácsolnak belőle.

Ezen a héten ilyen megvalósult „nagy” ötleteket ismerhetsz meg nálam. Két angol találmánnyal kezdünk, az USA-ból származóakkal folytatjuk. A hét végére marad egy rendkívül hétköznapi alapfűszerünk a só – most füstölt változatban – melyet természetesen ki is próbáltam 🙂 

Kezdésként jöjjön két hasznos angol találmány:

Összecsukható cipő

Megvan az, amikor a kényelmesnek tűnő magassarkúban eltipegsz valahová, és már a bejáratnál a feltaláló felmenői nevét mormolod magadban? Ha még ki is bírod az estét a gyönyörű, csajszis, szexi lábat és vádlit varázsoló kínzóeszközben, a hazafelé úton már biztos örülnél egy ilyen cipőnek, mely egy kis táskában is könnyedén elfér. Na és ott vannak a fapados légitársaságok. Most mondjátok meg, hogy a csudába korlátozhatnak egy nőt ennyire? Mi az hogy a kézipoggyász rakodásnál gondolkodni kell? Dönteni, hogy mi fér, és mi sem? A cipő? Hát az maximum 1. Miután ugráltál a bőröndön, és segédek segítségével sikerült lezárni, a reptéren fogad az újabb meglepetés. A bőrönd dagi sem lehet, mert nem fér bele az ellenőrző kalickába. Na ilyenkor lehet a várakozók röhögésének ütemére kidobni a tök fölöslegesen cipelt törölközőt (mert az általában minden szállodában és szálláshelyen adnak).

Hogy néz ki egy összecsukható cipő? Hát így:

olivia_cream_black

Így csukható össze:

bt1005-002-05

Nézzünk még néhányat a kollekcióból. Tetszik, hogy főként bőrből és textilből készítik a cipőket, rugalmasak, kényelmesek, és a megfefelő kiválasztásával szinte bárhová felvehetőek.

bt1003-010-02 bt1003-010-05

mischa-black

bt1057-002-05

chloe_berry_02_2 chloe_berry_05

A cipők ára átlagosan: 30-50 font. 

A webshop elérhető itt: Butterfly Twists Ltd (szállítási költség Magyarországra: 6 font)

 

Mindent ragasztó, és mindenhová ragadó ragasztó

A ragasztót már sokan feltalálták, de háztartási használatra még von némi kívánnivalót maga után a kínálat. Hogy van az, hogy a teraszajtó függönyöm többször van a földön, mint az ablakon? Nem, nem mindig a macskám a bűnös. Bár kétségtelen tény, hogy szeret pókembert játszani 🙂 Valahogy ez a ragacsozós kihívás nem megy. Vagy nem tart, vagy a kezeden több van, mint a ragasztandó felületen. Ha ismered a pillanatragasztót, tudod miről beszélek…

Na és olyan ragasztó, ami bivaly erős, és ha nem tetszik egyszerűen leválasztható? Hm. Szép álom… azaz csak volt. 

Amiről most szó lesz, az egy Sugru nevű cucc, mely úgy néz ki mint egy gyurma. Több évi próbálkozás, kísérletezés után született meg ez a rugalmas anyag. Hogy mit tud?

Egy pötty az üvegre

MVI_2000-ok-web

Még egy pötty a felragasztandóra

IMG_2048-ok-web

Aztán már mehet is a befőttes üveg az üvegre – lebegő gyógynövénykert 🙂 Ha nem tetszik késsel eltávolítható.

IMG_1902-ok-web

Mire jó még ez a ragacs? Néhány ötlet:cable_sugru_03_560

bathroomshelves02-560

ipad

cableorganise

Pinterest_(1) potlids sunglasseshooks tennis_shoes

Az ára egy kis csomagnak 7 font (3 db), a nagyobb csomagnak (8db): 12,99 font.

A webshop elérhetősége: Sugru.com (első vásárlásnál a regisztrációért 10 % kedvezmény jár) Szállítási költség Magyarországra: 2,39 font.

Várlak vissza legközelebb is a folytatással, melyben az USA-ba látogatunk.

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal, iratkozz fel hírlevelemre, kedveld facebook oldalamat 🙂 Köszönöm❤️

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*