Mindenki ilyet akar – Pokémon Go karkötő az eladási listák élén

Alig néhány hete debütált a Pokémon Go nevű addiktív játék, máris rekordokat döntöget. Nemcsak a letöltési listán, a játékkal kapcsolatos termékek eladási listáján is az élre ugrott. A legnépszerűbb Pokémon Go karkötő. Mindenki ilyet akar. De mégis mit tud ez a karkötő, miért szeretné mindenki megkaparintani egy példányát? 

A Pokemon Go játék lényegét tekintve egy GPS alapú gyűjtögetős játék. A Pokémonok kint a szabadban, különböző földrajzi helyeken várják, hogy levadásszák őket. Szinte bárhol felbukkanhatnak, érdemes résen lenni. Újdonságnak számít, hogy a Pokémonokat kivetíti a telefon kamerája, így még valósághűbb az egész. A pokélabdákkal begyűjtött Pokémonokkal aztán csatázni lehet a többi vadásszal. A gyerekek imádják, nagy előnye, hogy végre kimozdulnak a szobából, és mozognak.

Pokémon

A kicsit ciki része az, hogy mész a vízparton, utcán, erdőben „kivont” telefonnal a kezedben, és bámulod a képernyőt. Jó ha orra nem buksz, vagy el nem ütnek. Arról nem is beszélve, hogy az öregek  azt nézegetik, hogy elmentek-e otthonról, esetleg egy idegen bolygóról jöttél-e, és sajnálkoznak a hülyeségen ami a hatalmába kerített.

Na itt jön a képbe a karkötő…

Pokémon Go karkötő

Hogy mit tud? Összehangolod a mobiloddal, felcsatolod a kezedre. Bárhová mész, a karkötő amint egy Pokémont, vagy valami más érdekes Pokémon Go tartozékot észlel, azonnal rezegni kezd. A középső gomb megnyomásával azonnal be is gyűjthető a kis kópé és a többi hasznos cucc.

Ha a munkahelyeden ciki, akár így is viselheted (a pulcsi alatt) 🙂

playstation-go.0

 

Kicsit bajban vannak a cégek, ugyanis nem tudnak ennek az óriási keresletnek megfelelni. Szinte mindenhol csak előrendeléssel lehet kapni ezt a karkötőt, általában a leghamarabbi szállítás 08.20-án. Árát tekintve nagy a szórás, nagyjából 25.000 Ft vagy ennél több amiért hozzá lehet jutni.

Ha most rákattantál, próbálj szerencsét. Nézd meg az összes helyet ITT ahol kapni lehet, hátha szerencséd lesz…

Ha megelégednél valami trendi pólóval, vagy egyéb gyűjtői cuccal, itt megnézheted a teljes Pokémonos termék kínálatot. 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*