15 kezeslábas mely plus size méretben sem tilos

Sokszor bajban van az öltözködéssel az, aki az átlagosnál picit nagyobb méretű ruhát hord. Nehéz olyan öltözetet találni, mely amellett hogy nőies, mutatós, kellőképpen leplezi is a lepleznivalót.

Na és ott vannak még az íratlan szabályok. Fehér tilos, csíkos tilos, kezeslábas tilos… Na nemá! Nem tilos az, csak tudni kell jól válogatni.

Példának okáért ezt a kezeslábast nem ajánlanám felvételre. Pont ott emeli ki a részleteket, ahol éppen nem kellene.

Jumpsuit

Mutatok 15 olyan alternatívát,  melyet szívesen ajánlok. Nagyon csinosak, nőiesek, és még a fehérek is szuperek. A lényeg a szabás. Nem tapad, szépen leplez. Ezekben a ruhákban szinte bármilyen eseményen részt vehetsz.

image image image image image image image image image image image image

image

Ha egy kicsit lazábbra vennénk a figurát:

image

image

Na meghoztam a kedved a kezeslábashoz?

A ruhákat az amerikai, kizárólag  plus size ruhákat árusító Ashley Stewart webáruházból és az eBay plus size kínálatából válogattam. 

Ha tetszett várlak vissza legközelebb is. Még sok érdekességet tartogatok, kedveld facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre garantáltan nem maradsz le semmitől. 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*