20 attraktív ékszer, ahol az ezüst és az arany találkozik

Az ékszerek nagyszerű kiegészítői ruházatunknak, stílust adnak neki, kiemelik szépségét. Egy egyszerű fekete ruha is királynőivé változtatható egy gyönyörű nyakbavalóval.

Óriási a dömping az ékszerpiacon. Nagyon sok a kommersz és tucattermék. Sokan nem is bírják az olcsó fémeket, viselésük allergiát okoz. A nemesfémekkel általában nincs baj. Ha eldöntöttük, hogy igen, inkább ezüst vagy arany ékszereket vásárolunk, hamar rá kell jönnünk, hogy igazi különlegességeket itt is nagyítóval kell keresni.

Mutatok néhány különleges darabot. Szépségük az egyedi tervezésen kívül abban rejlik, hogy alapanyagát tekintve ezüstből készülnek, de díszítésként aranyat, és drágaköveket használnak fel. 

Ezüst ékszer-8 Ezüst ékszer-9 Ezüst ékszer-10 Ezüst ékszer-11 Ezüst ékszer-12 Ezüst ékszer-13 Ezüst ékszer-14 Ezüst ékszer-15 Ezüst ékszer-16 Ezüst ékszer-17 Ezüst ékszer-18 Ezüst ékszer-19 Ezüst ékszer-20 Ezüst ékszer-21 Ezüst ékszer-22 Ezüst ékszer-23 Ezüst ékszer-24 Ezüst ékszer-25 Ezüst ékszer-26 Ezüst ékszer-27

Izgalmas házasság ugye? Neked melyik a kedvenced?

Az ékszereket a Magyarországra is szállító izraeli Zaggarts gyártói webshopból válogattam. A szállítási költség 6 USD.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*