40 különleges indiai ruha, ami tuti nem jön szembe veled az utcán

Ha szereted a különleges, egyedi ruhákat, az indiai ruhák nem okoznak majd csalódást.

Na nem azokra gondolok, melyeket tucatszámra hoznak be az országba olcsó pamutból, batikolt színnel. Nincs ezekkel semmi baj, nyárra tökéletesek, de különlegesnek semmiképpen nem nevezném.

Az igazi indiai ruhák nagyon szépek, egyedileg tervezettek, sokszor kézzel hímzettek, többféle anyag kombinációjával készülnek, ennek ellenére az áruk igen kedvező. Az itt bemutatott ruhák átlagára 6.000 Ft körül mozog, ingyenes szállítással, közvetlenül Indiából.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

A méretezésnél arra kell figyelni, hogy mindent “-ban mérnek, így a megadott méretet 2,54-el szorozva kapjuk meg a cm-ben mért értéket.

Ugye szépek? Neked melyik a kedvenced?

A bemutatott ruhákat a Radha Krishna Export indiai webshop kínálatából válogattam.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*