Indul a vadászidény – márkás cuccok Angliából féláron

Szeretem a márkás holmit, de nem vagyok hajlandó csillagászati árat fizetni érte. Inkább veszem a fáradságot és körülnézek, hogy hol lehetne olcsóbban hozzájutni a kiszemelthez.

Valahogy úgy megy ez, hogy kinézek valamit – boltban, vagy valamelyik újságban – azután indulhat a vadászat! Szerencsés vagyok, mert amit nagyon szeretnék, azt mindig megtalálom. Igaz, szinte mindig egy másik országban. Na de kit zavar, a postás kihozza, csak talán egy picit többet kell rá várni. 

Ideje a fiam őszi ruhatárát kicsit felfrissíteni, így ismét felderítésre indultam. Sikerült egy nagyon jó, márkás holmit árusító webshopra rálelni, most éppen Angliában. 

Converse cuccok pár ezer forintért, Adidas pólók, cipők – ismét egy igazi aranybánya, és a szállítási díj sem sok.

A webshop elérhető itt: M and M Direct

Nézzünk egy pár képet a leárazott kínálatból:

Converse (pólók 7,99 £, cipő 29,90 £) 

image image image

Reebok (cipő: 34,99 £,  sportmelltartó: 12,99 £,  felső: 14,99 £)

image image image

Adidas (dzseki: 24,99 £, focicipő:  14,99 £,  farmer: 8,99 £,  futócipő: 49,99 £)

image

image image image

5 £ alatt:

image image image image

A szállítási költség Magyarországra 6,99 font, 75 font felett ingyenes.

Jó vadászatot!

Ha tetszett tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.