Így készülnek Amerikában a Halloweenre

Közeledik az ijesztgetés immár nemzetközivé nőtt világnapja, a Halloween.

Amerika hetek óta Halloween lázban ég. Szinte nincs olyan webshop, mely ne erről a közelgő ünnepről szólna. Bloggerek, magazinok sorra mutatják az idei trendeket, a legijesztőbb rémségeket, a legtrendibb édességeket, és a legőrületesebb dekorációkat.

Nem szeretném, ha lemaradnátok az idei év legijesztőbb, legfurcsább cuccairól, így még időben megmutatom nektek az aktuális trendeket, hogy legyen időtök felkészülten várni a Halloweenkor gyanútlanul hozzátok látogatókat.

Elöljáróban csak annyit, hogy az alábbi cuccok kétharmadától kirohannék a világból, annyira élethűek, és gatyába “tojósak”. Pedig állítólag az ijesztgetés serkenti az agyműködést, melynek tudományos magyarázatát  a Házipatika oldalán el is olvashatod.

Jöjjenek a rémségek:

Ez egy ártalmatlan retró rádió, mindaddig míg 

img_7590

egy koponya ki nem figyel rajta 🙂

img_7589

“Csöpögős” girlandok sorozatgyilkos módra…

img_7594

Ha már emberi alkatrészeknél tartunk, itt ez a három szilikonból készült alkotás, mely annyira élethűre sikeredett, hogy amint meglátnám valamelyiket a fűben, azonnal hívnám a rendőrséget.

img_7598 img_7603 img_7604

Na és ha ez még mind nem elég, még egy Dr. Csont rajongót is tuti ki lehetne kergetni a világból ezzel a csontvázzal – vagy rögtön elkezdené vizsgálni, ki tudja 🙂

img_7599

Ez egy grillparti remek kelléke, előre megpirított ezzel-azzal…

img_7597

A jelmezek terén, a pasik valószínűleg valami ilyesmire vágynának,

img_7605

de ez az idén nem divat, így helyette valami ilyesmit kapnak:

2 méteres nő, piros villogó szemekkel,

img_7591

vagy esetleg Mirigy, mely a annyira mesebeli, hogy egy csók után gyönyörű hercegnővé változik. Hogy nem? De legalább megpróbáltad…

img_7600

Mi csajok sem vagyunk sokkal jobb helyzetben, mert mi valami ilyesmit simán el tudnánk képzelni:

img_7608

Aztán a valóság, az egy kicsit mindig más…

img_7593 img_7607

Ezek voltak a legrémesebb kiegészítők az idei év trendjeiből. Vajon lehet ezt még fokozni?

Az ijesztgető kellékeket az eBay-ről válogattam.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

 

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*