Stresszmentes karácsony? Ébredj időben!

Megtalálni a tökéletes ajándékot, mely különleges, egyedi és személyre szabott nem egyszerű feladat, főleg akkor, ha még az utolsó pillanatra is hagyod a vásárlást.

Zsúfolt üzletek, sorban állás, kommersz, ötletmentes, minden egyediségét nélkülöző ajándékok, frusztrált emberek, rohanás, stressz. Lehet az idén ez másképp is? Lehet stresszmentes a karácsonyt megelőző készülődés?

img_7702

Lehet. Ébredj időben!  Ne várj tovább, már most kezdd el a nézelődést, tervezgetést.

Vásárolj online, kerüld el a sorban állást. Ha online vásárolsz, olyan egyedi, különleges ajándékokra tehetsz szert, amelyekről Magyarországon még csak nem is hallott senki.

Hogy mi kell hozzá? Néhány jó ötlet, az online vásárlással való teljes barátságkötés, és egy bankkártya. Praktikusan MasterCard. Én hosszú évek óta rendelkezem MasterCard Gold kártyával, és élvezem a kitüntetett figyelmet, melyet a Premium Selection szolgáltatás nyújt. Megrögzött online vásárló vagyok – hiszen ismertek – Indiától  Kínáig mindenhol ezzel fizetek, soha nem volt még problémám. Persze nemcsak online vásárlásra használom a bankkártyám, mivel nem szeretek sok készpénzt hordani magamnál, szinte mindenhol ezzel fizetek, belföldön és külföldön egyaránt.  Külföldön különösen szeretem, hogy nem kell valutát váltani, mindenhol elfogadják a kártyás fizetést, így időt takarítok meg, és még a váltásból adódó veszteségektől is megkímélem magam.

Ha feladod az online vásárlással kapcsolatos félelmeid, kinyílik számodra a világ. Tea Japánból, kozmetikum Dél-Koreából, játék és karácsonyi dekoráció Kínából, sportcucc Angliából? Nem probléma, ez mind elérhető számodra.

Azt azonban vedd figyelembe, hogy az online vásárlást – főleg ha külföldről rendelsz – nem hagyhatod az utolsó pillanatra. Kínából történő vásárlásnál a gyűjtőpostai szállítás miatt sokszor 6-8 hetet is várnunk kell arra, hogy a kiszemelt termék ideérjen. Éppen ezért, ha valamit Kínából szeretnél rendelni, itt az ideje, hogy elkezdj keresgélni.

img_7704

Hogy könnyebb legyen eligazodni a nagyvilágban, cikksorozatot indítok, melyben ötleteket adok a tökéletes ajándék kiválasztásához. Megmutatom mit, honnan érdemes beszerezni a nagyvilágból, természetesen kedvező áron.

Elöljáróban csak annyit, hogy nagyot fordult a világ kereke. A fiatalok a közösségi média online oldalain élik az életüket. Beszélgetnek, YouTube videókat néznek, és posztolnak – mindent és mindenhol. Számukra a tökéletes ajándék valahol ott kezdődik, amit a YouTube videókban látnak, vagy a barátjuk posztol. 

Ezt bizonyítják az alábbi esetek is:

Mostanában sok olvasói levelet kapok. A legutóbbiak egyike arról szólt, hogy egy kislány 2 hónapja azzal nyúzza édesanyját, hogy vegyen neki ebből a YouTube videóban látható gyurmaszerű anyagból. Az édesanya nem találta, így fordult hozzám. Nem volt egyszerű, de jelentem megvan a kicsike, becserkésztük, így karácsonyra már a fa alatt lehet az áhított készlet.

https://m.youtube.com/watch?v=c1sjsrQ5OAg

Aztán itt a legújabb őrület,  melyen még a Dailymail is fennakadt.  Az őrület tárgya ez a flitterekkel sűrűn varrott sellő párna, melyre nem kevesebben, mint 30 millióan voltak kíváncsiak a Facebookon 🙂

Szóval mindent egybevéve nem lesz könnyű dolgunk. Ez a karácsony már más mint az eddigiek voltak. De legyen akár klasszikus, vagy felkapott, személyre szabott, vagy őrült – térképezzük fel együtt.

Öveket becsatolni, hamarosan indulunk!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*