Kipróbáltam az 5 fontos angol webshopot

Milyen az olcsó ruha, cipő Angliában? Jó minőségű, vagy csak valami megmaradt selejt? Ki kellett próbálnom ezt a sokak által favorizált, több mint 1 millió 300 ezer követőt magáénak tudó 5 fontos webshopot.

Néhány hónapja akadtam erre az üzletre, gyorsan írtam is róla egy összefoglalót, de a vásárlás elmaradt. Egészen a szülinapomig bírtam.

Ha nem olvastad a bemutatót, itt bepótolhatod.

Hihetetlen, de itt tényleg minden csak 5 £

Rettenetesen piszkálta a csőröm a minőség, és a méretezés kérdése, így kénytelen voltam kipróbálni. Napok óta nézegettem az üzletbe újonnan érkezőket. Az ár miatt a legjobb ruhák nagyon hamar elfogynak, így gyorsan le kell csapni rá.

Három terméket választottam:

  1. Sima egyszerű hálóruhát szerettem volna, de az üzletben ahol vásárolni szoktam a nyakban hátul megkötős, rózsaszín masnis dívik. Elképzeltem magam egy popsiig lelógó rózsaszín masniban – uhh ne! Biztos a nyakam is nyomná a cucc. Normális, egyszerű, nem mini, hosszú ujjú nincs? Hát csak találtam egyet.
  2. A puha pamut kockás flanel ing ismét divat, már több üzletben is láttam. Ha olyan mint a képen, imádni fogom.
  3. Hasított bőrre emlékeztető kabát ennyiért? Gyorsan huss ez is a kosárba.

ruhazat-6

November 25-én rendeltem meg, a csomag december 2-án érkezett meg. A GLS futárszolgálat hozta, így úgy gondolom, hogy abszolút megérte a 11,99 fontos szállítási díjat. Összességében nem egészen 10.000 forintból van egy kabátom, egy ingem, és egy hálóingem.

Na és hogy milyenek a cuccok?

Imádom! 44-es méretű ruhákat hordok, minden ruha tökéletesen illik rám. Kifogástalan, nem hibás, jó minőségű darabok, pont úgy néznek ki mint a képen. Nagyon meg vagyok elégedve mind a szállítással, mind a minőséggel, mind a méretezéssel. Azt hiszem törzsvásárló leszek 🙂 

img_8151 img_8150

Még valami téli terepjáró jól jönne. Minden nap vannak újabbak, nézegetem őket. 1800 forintért azt hiszem sehol sem kapok cipőt, érdemes kivárni a megfelelőt.

ruhazat-7

Ha körülnéznél te is a webshop legújabb kollekcióját ITT találod >>

Hiába, a kíváncsiságom ismét győzött, de nem bántam meg. Valami mindig van a nagyvilágban, ami kipróbálásért kiált. Ha érdekelnek a tapasztalataim, olvasgasd a kipróbáltam rovatot, vagy tarts velem legközelebb is. Tesztekkel, trendekkel, érdekességekkel várlak.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*