Ezt veszi az amerikai karácsonyra – TOP5 elektronikai cucc

Az “Ezt veszi az amerikai karácsonyra” sorozat előző posztjaiból már kiderült, hogy mely játékok, parfümök,  ékszerek azok, melyeket a legtöbben vasároltak meg az elmúlt napokban az USA-ban az eBay-en. Most nézzük, mi  a helyzet az elektronikával.

Az év utolsó napjaiban megnő az elektronikai cuccok vásárlásának volumene, nincs ez másképpen az USA-ban sem. Minden évben vannak felkapott termékek, aktuális divatirányzatok, olyan cuccok, melyek szinte mindenkinek kellenek. 

Az USA-ban most, 2016-ban ezek a cuccok vitték a prímet:

Amazon Fire HD Media Streamer

A szezon abszolút győztese – mely a legtöbb államban vezeti a listát – ez a megfizethető árú hasznos szerkezet. Hogy mire jó? A videóból kiderül.

 

Google Chromecast HD Média Streamer

Meglepő módon a második helyen is egy médiaeszköz foglal helyet. Szerintem valami olyasmi lehet a dologban, hogy az amcsik megunták a reklámokat. Valahogy nem is csodálom, én is rühellem őket, pedig nálunk nincs is annyi mint náluk.

Ez a szerkezet egyébként nekem is nagyon tetszik. Bármilyen HD televízióhoz csatlakoztathatod. Tablet, telefon segítségével azonnal a képernyőre varázsolhatod kedvenc tartalmaidat (Google Play, YouTube, a Netflix, Chrome, stb) egyetlen gombnyomással. Több applikációt tartalmaz, folyamatosan frissül. Átlagos ára 10.000 Ft körül.

 

img_8284

 

Sony Playstation 4 Slim Black konzol

Ebben a kategóriában is minden évben van egy aktuális kedvenc, idén egyértelműen a Sony PlayStation konzola a győztes.

img_8286

 

GoPro HERO kamera

Több állam kedvence ez a teljesen vízhatlan sportkamera.

img_8288

Hogy pontosan mit tud, azt ez a videó szemlélteti:

Apple iPad mini 2 és a többiek 

Szinte alig maradt néhány termék amiről még szólhatnék, ugyanis a szinte minden államban a fenti 4 cucc vezet, csupán a sorrend változik. Ami még van, az Microsoft Xbox One konzol, és a videójátékokhoz kitalált headset.

img_8289

Ha még több részlet, ár érdekel, a címsorokra kattintva bővebb információhoz juthatsz.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kövess a Facebookon, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*