Ezek a világ legolcsóbb webshopjai

Online vásárolni nem nagy dolog, rengeteg webshop kínálja milliónyi portékáját a nap 24 órájában. A nagyon olcsó vásárlás azonban igazi kihívás, de nem lehetetlen küldetés.

Nagyon sok olyan webshop létezik,  melyeknél nem nagyon érti az ember, hogy miért ilyen olcsó, mégis hogy éri ez meg nekik. A helyzetet már csak az tetézi, ha még a szállítási díj is ingyenes. 

Itt, most ezen a ponton felsorolhatám szinte az összes kínai webshopot – mint az olcsó cuccok egyik lehetséges beszerzési forrását –  de mivel ezt már megtettem, így álljon itt egy új felfedezés.

Az ígéretes shop a Buyincoins filléres online shop, ahol sokszor tényleg a többi webshop árának töredékéért vásárolhatunk. Persze ne számítsunk semmi komolyra, főként apróságok kaphatóak itt óriási választékban.

A webshop elérhető itt: Buyincoins

img_8347

Nem webshop ugyan, de ha olcsó vásárlásról beszélünk, mindenképpen érdemes megemlíteni a piactereket is.  300 forintért is vehetünk számtalan holmit ingyenes szállítással. Hogy mit? Nézzünk egy kicsit szét! Az aktuális kínálat eléréséhez kattints az alábbi linkekre:

Ékszerek 300 Ft alatt

img_8349

Ékszer licit 300 Ft alatt ingyenes postával

A legizgalmasabb mégis a licitálás. Beállítottam úgy a fenti linket, hogy mindig az aktuális kínálatot, és az éppen lejáró aukciókat látod. Lepd meg magad akár 50 forintért postaköltséggel valami szép új ekszerrel.

img_8348

Az ékszerek mintájára, a téged érdeklő tárgyakra (konyha, műszaki) is rákereshetsz. Beállíthatod a maximális értéket, és azt is, hogy melyik ország termékei között akarsz válogatni.

Ha ki szeretnéd próbálni INNEN INDULJ EL.

Ha mégis választanom kellene a kínai webshopok között – kizárólag az olcsó árakra koncentrálva – a divatáruházak közül a RoseWholesale shopot választanám,

img_8354

a műszaki cikket árusítók közül pedig a GearBestet.

img_8355

Hogy teljes legyen a kép – ha már olcsó webshopokról beszélünk – íme itt az általam megbízhatónak tartott kínai online shopok listája:

Ezek a kínai webshopok szállítanak Magyarországra

A kínai webshopok Kínán belül sokkal olcsóbbak ám, mint nemzetközileg. Sok üzlet nem is hajlandó Kínán kívül szállítani. Hogy hogyan vásárolhatsz kínai címre, közvetlenül Kínából a legeslegolcsóbban? Hát valahogy így…

Így vásárolhatsz a legolcsóbban Kínából

Nemcsak Kínában lehet ám olcsón vásárolni, az egyik kedvenc webshopom Londonban található. Amit tudni kell róla, az az, hogy itt minden 5 fontba kerül. Cipő, estélyi ruha, kabát,  blézer, csizma, nadrág, felső, pulóver, minden. Női, férfi. Csak 5 font.

Az üzlet elérhető itt: Everything 5 Pounds

Bővebb információ itt:

Hihetetlen, de itt tényleg minden csak 5 £

Ennek az angol webshopnak van több amerikai megfelelője is. Az egyik ilyen shop az 599Fashion. Itt kezdetben minden 5,99 USD volt, de gondolom ezt hosszú távon nem tudták tartani. Nagyon sok terméket tudnak 5,99 USD-ért adni még most is, de jelenleg 10 dollár a maximális ár, amit egy darabért elkérnek.

img_8353

 Ha valaki szereti a dél-koreai kozmetikumokat, érdemes a StyleKorean oldalán a leárazott cuccok között is szétnézni, szinte mindig van valami jó ajánlat.

img_8356

Nem adom fel azon törekvésem, hogy megtaláljam a legjobb, legolcsóbb helyeket. Ha van javaslatod szívesen veszem, ha érdekel, hogy mire jutottam, várlak vissza. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*