Menyasszonyi ruhát külföldről? Ezekből a webshopokból vásárolhatsz

Menyasszonyi ruhát külföldről? Több ország, óriási választék, méretre szabott ruhák, több ezer értékelés.

A menyasszonyi ruhát bérbeadó és varró cégek honlapján számtalan félresikerült menyasszonyi ruhavásárlást találunk, hátha elviszi a kedvét a kedves házasulandóknak a külföldi vásárlástól.

Na de mi van akkor, ha valakinek nincs kétszázezre egy ruhakölteményre? Vegyen fel egy kiszuperált függönyt? Nem, semmiképpen. Néhány egyszerű játékszabály betartásával 25-30 ezer forintból olyan ruhád lehet, melyről mindig is álmodtál. Ha vége van az esküvőnek megtarthatod emlékbe, vagy akár el is adhatod.

Sok levelet kapok, melyben beszámoltok a jól sikerült külföldi vásárlásaitokról (köszönöm), így menyasszonyoktól is, akik lelkendezve mutatják a filléres, gyönyörű ruháikat. Éppen ezért gondolom azt, hogy ez nem egy lehetetlen küldetés.

A ruháknál meg kell adni a pontos méreteidet, ki lehet választani a színt, és sokszor még az anyagot is, így személyre szabottan készül.

A legfontosabb szabály talán az, hogy időben kezd el a keresgélést, és rendeld meg a ruhát ha kiválasztottad. Kár amiatt idegeskedni, hogy kifutsz az időből. A legjobb, ha minimum 3 hónappal az esküvő előtt ez megtörténik.

Nagyon sok ruha van a nagy piactereken, az eBay-en és az Aliexpress oldalon, de én inkább webshopból vásárolnék.

A piactereken az eladók gond esetén simán eltűnnek, nyitnak egy másik boltot, aztán árusítanak tovább. Na de akkor hol lehet reklamálni, és mi a biztosíték a megfelelő teljesítésre? Egy több éve működő webshop nem engedheti meg magának a hitvány minőséget. Ha csak rossz ruhát árusítanának, már régen lehúzhatták volna a redőnyt. Az oldalaikon több ezer visszajelzés található képekkel illusztrálva, érdemes a választásnál ezeket elolvasgatni.

Nagyon körültekintően mérj, és az alkatodnak megfelelő fazont válassz. Nagyon sok interneten keringő kép szól arról, hogy egy plus size hölgy egy alkatához egyáltalán nem passzoló, pl. mermaid ruhában pózol, és nem érti, hogy miért nem lesz a ruhában olyan darázsderekú,  mint a modell a képen.  Ez nem a ruha hibája. Ha egy alkatának megfelelő cuki ruhát választott volna, mindenkinek leesne az álla. Az üzletek mindenféle alkatra árusítanak ruhákat, ne sajnáld az időt a válogatásra.

Jó hír, hogy a világ, és a 2017-és trendek is az egyszerű, abszolút hordható, kényelmes ruhák felé mennek.

Ezt példázza a lenti amerikai webshop egyedi tervezésű, csodaszép ruhakölteményeinek sora.

BLUSH 

 

Wedding Paper Divas 

 

Szintén egy amerikai webshop, meghívók, ültetőkártyák lelőhelye, mely ötletadónak sem utolsó.

Most jöjjenek a kínai webshopok. Óriási a választék, és már megjelentek a 2017. évre vonatkozó új trend szerinti ruhák. A webshopokat a nevére kattintva éred el.

Méhány ígéretes darab a kínálatból:

Milanoo

 

 

Fabbeutydressy

 

 

Dressilyme 

 

 

Ericdress.com 

 

 

TBDress 

 

 

tidebuy 

 

 

A webshopokat kínálatát a nevükre kattintva éred el. Válogass kedvedre, vagy csak gyönyörködj a szebbnél szebb ruhákban. A fenti webshopokban koszorúslány, örömanya ruhákat, és minden szükséges kiegészítőt megtalálsz. Ezen kívül alkalmi és báli ruhákat is kínálnak, érdemes körülnézni.

Na és mi kell még egy álomesküvőhöz? 

Ez kell egy álomesküvőhöz

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, ahol minden nagyon jó, és kihagyhatatlan ajánlatot, kedvezményes kupont kicsiripelek. Ha blogkövető hírlevelemre is feliratkozol, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

2 Comments

  1. Nár majdnem megrendeltem a ruhámat az egyik fent említett oldalról, de csak nem hagyott nyugodni valami megérzés, úgyhogy utána jártam, SZERENCSÉRE!

    Gyanús volt, hogy semmilyen székhely vagy egyáltalán bármi céginfo nincs a weboldalon és mivel van egy olyan site, ahol több ember értékelését gyűjtik össze ki is derült, hogy nagy átverés az egész, borzasztó minőségben küldik az össze-vissza méretezett ruhákat és még a pénzt nem adják vissza teljesen (a ruháik alatti kommenteket persze ők szerkesztik)

    Az oldal címe Ratinplease pont com (nem működik a pont a laptopomon, ezért írom ki), a csalók pedig a FabBeautyDress pont com oldalon keresztül húzzák le a laikus vásárlókat

    Az EriccDress pont com a másik, ami sok rossz kritikát kapott, bár itt külön az értékelésen kívül nincs komment

    Úgyhogy csak óvatosan! És figyeljetek a plusz költségekre is (vám, áfa)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*