Kipróbáltam – C-vitaminos bőrsimító ezüst fólia maszk

A bőrápolási rutin fontos része a hetente 1-2 alkalommal esedékes, extra ápolást nyújtó szépítő maszkok használata.

Több fajta ápoló maszk létezik, a legismertebb a lapmaszk, és a hidrogél változat. A lapmaszk a legolcsóbb, legegyszerűbb megoldás. A legnagyobb hátránya az, hogy hiába a gazdag hatóanyag, hamar kiszárad.  A hidrogél maszkok több hatóanyagot tudnak magukba zárni, közvetíteni, de drágábbak. Erre a problémára több külföldi oldalon azt a megoldást javasolják, hogy a lapmaszkra folpackot kell helyezni, így maximálható a hatás. 

Jó ötlet, de kissé macerás.  A megoldás a maszkok új generációja, a fólia maszk. Ezüst és arany változatban létezik. Itt az ideje kipróbálni.

A választottam a SECRET KEY márka Wrapping fólia maszkja, mely bőrsimító, hidratáló,  fehérítő hatású. 

Minden egyes csomag 1 egész üveg (30 g) szérumot (ampullát) tartalmaz. A hatóanyag 5 fajta bogyós gyümölcs kivonatát, és egyéb hidratáló növényi összetevőket, C-vitamint tartalmaz.

A csomagot kibontva egy ezüst színű maszkot láthatunk, olyan, mint egy erősebb lapmaszk ezüst színű fóliával fedve, vastagon átitatva.

Először nem tudtam, hogy melyik a külső oldala, aztán rájöttem, hogy az ezüst külső csak azt a célt szolgálja, hogy ne engedje kiszáradni a maszkot, tartsa bent a nedvességet, biztosítsa a maximális felszívódást, hasznosulást.

A külső réteg hamar megszáradt, belül viszont hosszú ideig nedves maradt. Nagyon szép sima, egységesebb, pihe-puha bőröm lett a használat után, nagyon jó ez a maszk. Ez a legújabb kedvencem, már csak azért is, mert nézzétek csak, mennyi szérum van még a zacskóban!

A maszkot is kiszárítottam. A kinyert szérum még két alkalomra elég lesz.  A kiszárított maszkot eltenni azért is jó, mert a lapmaszkok hatékonysága is növelhető vele.

Mi van benne?

Colloidal Platinum, taurin, aszkorbinsav, citrom kivonat, rizs kivonat, eper kivonat, medveszőlő kivonat, áfonya kivonat, szeder kivonat, málna kivonat, Centella kivonat, zöld tea kivonat

Mennyibe kerül, hol lehet kapni?

Elérhető  az eBay-en ITT, különböző áron, egyenként vagy szettben. 

Nyerj egyet!

Azért az mégsem járja, hogy csak én próbálok ki itt mindenféle jó és ígéretes dolgokat. Most rajtad a sor! Egy kedves olvasómat megajándékozom egy ilyen szuper, többször használatos maszkkal.

A részletekért kattints a blog Facebook oldalára.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is, még nagyon sok érdekességgel várlak! Kedveld Facebook oldalam, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.