Ezekért a különleges formájú gyűrűkért rajonganak a sztárok

Egyedi tervezésű,  hagyományos motívumokra épülő keleties varázslat – mutatós, különleges formájú ékszerek, melyekért sztárok rajonganak. Itt a legszebb 16.

Indiában óriási hagyománya van a mutatós ékszerek használatának. Európai szemmel nézve akár túlzásnak is gondolhatjuk a mesterien kidolgozott, de szokszor hatalmas nyakékeket, szinte az egész alkart beborító karpereceket,  különleges gyűrűket.

Több indiai tervező felismerte a nyugati világ különlegesség iránti igényét, és az elvárásoknak megfelelő, abszolút hordható, igen egyedi modellek születtek, melyekért még a sztárvilág is rajong. Az ok egyszerű: ki kell tűnni a tömegből, nem lehet kommersz, mindenki által viselt, és ami még számít: egy mini ékszer nem mutat jól sem a fotókon, sem a filmvásznon. Oda valami egészen ütős cucc kell, olyan ami van annyira különleges, hogy leszámol minden eddig ismert szabállyal.

Lehet ez egy „több ujj gyűrű”, vagy egy láncos egész ujjat díszítő, esetleg egy különleges nyitott elejű, melynek értékét a természetes kövek és gyöngyök is emelik.

Csodálkozunk rá a különleges megoldásokra!

A bemutatott ékszereket az ISHARYA nemzetközileg szállító indiai webshop kínálatából válogattam.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is, még nagyon sok érdekességgel várlak! Kedveld Facebook oldalam, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*