Húsvéti dekoráció mustra a nagyvilágból – Kína

Húsvéti kalandozásunkat Kínával folytatjuk.

Kínában kevés a keresztény, ezért a húsvét a legtöbb ember számára nem jelent semmit, ez éppolyan nap mint a többi. Nem ünneplik, sokan azt sem tudják, hogy mi is ez valójában. Annyit tudnak, hogy a fél világ valami miatt nyulakat és tojásokat vásárol ilyenkor, ezért hát gyártanak nekünk. Már aki. Nem olyan óriási a választék, mint amit más termékeknél megszokhattunk, ezért sajnos a „filléres” jelzőt is nyugodtan elhagyhatjuk.

Az eBay kínai kínálatában az akasztgatós tojások mellett főként nyuszifigurákat és girlandokat találhatunk.

Az egyik legnagyobb piactéren az Aliexpressen jóval szerteágazóbb, de ugyanúgy nem túl bő kínálattal találkozunk. Van itt minden : nyuszifüles szatyor, falapocskák, nyuszifigurák, dekorációs tojások, girlandok.

A legérdekesebb mégis ez a pozsgás növenyke, ami már-már az #azonnalkell kategória nyertese. Ilyen édi nyuszifülek nőnek ki, amint kibújik a növényke a földből.

Monilaria moniliformis (Monilaria obconica) a neve, és valami ilyesmi lesz belőle ha megnő. Ki gondolta volna, de még virágzik is. Sajnos tetszik 🙂 

A teljes kínálatot mimdhárom esetben megtekintheted ha a színes szövegre kattintasz.

A többi kínai webshop kínálatát is megnézheted, ha van kedved. Az általam jónak tartott és ismert kínai webshop listámat megtalálhatod ITT:

Ezek a kínai webshopok szállítanak Magyarországra

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

About agnessa 661 Articles
Örök álmodozó, kíváncsi felfedező aki ismeri a legjobb helyeket, kutatja a legizgalmasabb cuccokat, lelkesen teszteli a legtrendibb kozmetikumokat és a hasznos kütyüket. Világpolgár, a virtuális sztráda üzleteinek hűséges vásárlója, és ismerője. Ez vagyok én, lépj be a kis világomba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*